🔥🔥🔥 Türk Telekom 6 Ay Ücretsiz 100 GB + 1000 DK + 1000 SMS

aknvrl

80+
Reaksiyon skoru
37
Kendim bu paketi kullanıyorum hatta 3 aydan kısa bir sürem kaldı, yani bu paket baya bi süredir aktif.

Paket kapsamlarını aşağıdaki içeriklerden okuyabilirsiniz. Gayet güzel bir şey yapmışlar değerlendirebilen değerlendirsin...
Simdi ben snlamadim ben tt kulaniyorum ztn telefonda yeni hat mi almam lazim ve ucretlendirme nasil

Bu alandan sadece numara taşıma alınmaktadır hatası alıyorum

Türk Telekom'a geçeli kısa bir süre oldu, acaba faydalanabilir miyim? 🤔

Yarın TT faturasıza geçişim gerçekleşecek, bunu kullanabiliyor muyum? Genelde ev interneti ile işim zaten, mobil çok kullanmıyorum, tam aradığım mevzu.

Edit: Yaş aralığı varmış, biz 3 Ay 50GB beleşten devam.

Son düzenleme:
Türk Telekom'a geçeli kısa bir süre oldu, acaba faydalanabilir miyim? 🤔
türk telekomu bilmiyorum turkcelle geçen bir arkadaşım geçtikten belli bir süre sonra böyle bir kampanyadan yararlanabilmişti. belki sizde de olur arayıp sorun müşteri hizmetlerini

Kendim bu paketi kullanıyorum hatta 3 aydan kısa bir sürem kaldı, yani bu paket baya bi süredir aktif.
Kullanim nasil oluyo musteri hizmetleri aradi ama hic bisey anlamadim
İlk hat actirmak icin 800kusur odeme yapmak lazimmis sonra tarife seciyomussun
Ama ben fiyatlari gormeden niye kafalama 800kusur yatiriyorumki

Kullanim nasil oluyo musteri hizmetleri aradi ama hic bisey anlamadim
İlk hat actirmak icin 800kusur odeme yapmak lazimmis sonra tarife seciyomussun
Ama ben fiyatlari gormeden niye kafalama 800kusur yatiriyorumki
848tl yeni hat ücreti. Bu ücreti Türk Telekom değil BTK alıyor. Sonra evrak işleri için evinize geliyorlar ve hattı teslim ediyorlar. Hat açıldığında sms ile pakete ücretsiz kayıt yapabiliyorsunuz.

848tl yeni hat ücreti. Bu ücreti Türk Telekom değil BTK alıyor. Sonra evrak işleri için evinize geliyorlar ve hattı teslim ediyorlar. Hat açıldığında sms ile pakete ücretsiz kayıt yapabiliyorsunu
848tl yeni hat ücreti. Bu ücreti Türk Telekom değil BTK alıyor. Sonra evrak işleri için evinize geliyorlar ve hattı teslim ediyorlar. Hat açıldığında sms ile pakete ücretsiz kayıt yapabiliyorsunuz.
A

Paket kapsamlarını aşağıdaki içeriklerden okuyabilirsiniz. Gayet güzel bir şey yapmışlar değerlendirebilen değerlendirsin...
ya bir gitsinler birader bunlarda ya çekmeyen internete kampanya yapsalar ne yapmasalar ne berbat ötesi internete para alıyorlar sonra utanmadan kampanya diyorlar yazık paramıza

Geri