Bu nasıl mantık?Dram yoksa a seviye değildir
Tier liste göre öyle:Başlık hatalı.....
Ayrıca Kingston Renegade ile aynı sınıf değil.. SN850X modeli aynı sınıf olabilir belki ama bana göre o da değil 600 TBW veri yazma garantisi çok düşük.... Her türlü Renegade ve KC3000 tercih edilir...
A seviyesi SSD yani Kingston Renegade vb. SSD'ler ile aynı seviyede yer alıyor.
600tb olarak belirtilmiş . Ama tb belirtilen saat yada tb ömrünü tamamlasa bile yine de güzel çalışan ssd var evet önemli ama ona çok takılmamak lazım diğer özellikleri bence ön planda olmalı .Ömrü kaç bunun.hocam bilgi var mı? TB cinsinde
Ya SSD arıyorum adata 850 legend lite var ama 1 TB yetersiz bana 2 TB en az arıyorum bilemedim bunu mu alsam yoksa Kasım'da 2 TB drammli falan mı kovalasam600tb olarak belirtilmiş . Ama tb belirtilen saat yada tb ömrünü tamamlasa bile yine de güzel çalışan ssd var evet önemli ama ona çok takılmamak lazım diğer özellikleri bence ön planda olmalı .
Bence de sunduğu özelliklerden hızı kontrolcüsü vs çok iyi olsada dram olmadan a sınıfı sayılmamalı .![]()
SSDs
docs.google.com
Bu listeye göre aynı kulvarda ssd'ler değil. Dramsiz en iyi ssd'lerden biri SN7100 fakat o ssd'lerle aynı yerde asla değil.
sn850x ya da 990 pro al. başka bir şey bakmana gerek bile yokYa SSD arıyorum adata 850 legend lite var ama 1 TB yetersiz bana 2 TB en az arıyorum bilemedim bunu mu alsam yoksa Kasım'da 2 TB drammli falan mı kovalasam
Ssd fiyatlarının yükseleceğine dair bir söylenti var kasımda çok uzak değil beklenebilir tercih sizin . bütçenizi bilmiyorum ama exceria pro olabilirYa SSD arıyorum adata 850 legend lite var ama 1 TB yetersiz bana 2 TB en az arıyorum bilemedim bunu mu alsam yoksa Kasım'da 2 TB drammli falan mı kovalasam
Caner Uncu resmen SSD'nin vücut bulmuş hali ve Türkiye'de SSD'ler hakkında en bilgili kişi. Mavi forumdan sormak lazım.![]()
SSDs
docs.google.com
Bu listeye göre aynı kulvarda ssd'ler değil. Dramsiz en iyi ssd'lerden biri SN7100 fakat o ssd'lerle aynı yerde asla değil.
edit: ayrıca renegade ile aralarında 400tbw ömür farkı var.
attığım listede sayılmıyordram olmadan a sınıfı sayılmamalı