Danteo0707
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
mchose g75 promu bumu
Fiyatı çok iyi alınır.@freygasm @DeveloperRedneck Rahatsız ediyorum kusura bakmayın. Kuponda denk gelmişken aliyim diyorum ama sizce uygun mudur benim için
G75 PROmchose g75 promu bumu
g75 pronun şuan bi yerde doğru dürüst stoğu yok kimchose g75 promu bumu
iade ile ugrasiyordum daha yeni onaylandi 1 haftadir onunla ugrasiyordum ne yonden g75 pro peki ? benimki mat renk olandı kozmetik sorunları vardıG75 PRO
Peki Numlock tuş takımı dahil olan modeli var mı?
Çok teşekkür ederim.Aula F99 Mekanik RGB GrayWood V4 Switch 3 Modlu Kablosuz Makrolu Hot Swap Türkçe Q Klavye Mavi : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol
Aula F99 Mekanik RGB GrayWood V4 Switch 3 Modlu Kablosuz Makrolu Hot Swap Türkçe Q Klavye Mavi : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsolamzn.euAula F99 Mekanik RGB GrayWood V4 Switch 3 Modlu Kablosuz Makrolu Hot Swap Türkçe Q Klavye Lacivert : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol
Aula F99 Mekanik RGB GrayWood V4 Switch 3 Modlu Kablosuz Makrolu Hot Swap Türkçe Q Klavye Lacivert : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsolamzn.eu
Şunu takip ediyorum, bende de g75 pro var geçilmez herhalde sadece yedek klavye olarak alsam mı?iade ile ugrasiyordum daha yeni onaylandi 1 haftadir onunla ugrasiyordum ne yonden g75 pro peki ? benimki mat renk olandı kozmetik sorunları vardı
g75 pto iade ettim sonunda kozmetik sorunundan dolayida gecilmez ama yedek alayim dursun dersen alınır fena değil cash back ile bana 1590 a geldiŞunu takip ediyorum, bende de g75 pro var geçilmez herhalde sadece yedek klavye olarak alsam mı?
Neyden cash back aldınızg75 pto iade ettim sonunda kozmetik sorunundan dolayida gecilmez ama yedek alayim dursun dersen alınır fena değil cash back ile bana 1590 a geldi