🔥İndirim Aula F87 Pro TÜRKÇE Klavye 1899 TL (200 TL kuponla birlikte 1699 TL - Kontrol edin.)🔥🔥🔥🔥🔥

Fonksiyonellikten kastınız nedir hocam? Ben manyetik switch'in yarattığı 1-2 milisaniyelik farkın çok gamechanger olduğunu düşünmüyorum.
fonksiyonellik derken fazladan tuş atama ve ergonomi açısından. ben mesela 75% boyut altını asla kullanamam bana çok küçük ve fonksiyonellik olarak sınıfta hissettiriyolar. kalan özellikler kişiden kişiye değişir. bende manyetik switchler için ekstradan para bayılmanın mantıklı olduğunu düşünmüyorum ama hall effect, 8000Hz Rate gibi özellikler Competive FPS oyunlarında kullanan kişiye avantaj sağladığını okumuştum.

fonksiyonellik derken fazladan tuş atama ve ergonomi açısından. ben mesela 75% boyut altını asla kullanamam bana çok küçük ve fonksiyonellik olarak sınıfta hissettiriyolar. kalan özellikler kişiden kişiye değişir. bende manyetik switchler için ekstradan para bayılmanın mantıklı olduğunu düşünmüyorum ama hall effect, 8000Hz Rate gibi özellikler Competive FPS oyunlarında kullanan kişiye avantaj sağladığını okumuştum.
Biraz araştırdım da hall effect manyetik switch ile diğer mekanik switchler arasında maksimum 3 milisaniyeye çıkan bir fark söz konusu. Kayda değer tek artısı daha uzun ömürlü olması gibi duruyor.

Biraz araştırdım da hall effect manyetik switch ile diğer mekanik switchler arasında maksimum 3 milisaniyeye çıkan bir fark söz konusu. Kayda değer tek artısı daha uzun ömürlü olması gibi duruyor.
bana kalırsa hocam hotswap ve mekanik olduğu sürece ne aldığınızın bi önemi yok. hall effect, manyetik switch tarzı şeyler sadece pöpüler kültür kölesi ürünler. 3-5 fazladan para koparma yolu. bi tek 8000Hz rate mantıklı. anlık ve seri okuması güzel ama kalan özelliklerin bi anlamı yok. 1 saniyelik D basmamak için giren absürd teknolojik şeyler, switchler bozulsa sıfırdan manyetik switch bulucan takıcan vs. boş işler benim için. aktif olarak mchose g75 pro kullanıyom taş gibi klavye hiç gerekte yok.

Peki Numlock tuş takımı dahil olan modeli var mı?
Dün sipariş etmiştim ürün az önce elime ulaştı, kargo gerçekten çok hızlı. Görüntü ve hissiyat olarak çok beğendim ilk defa manyetik swicth kullanıyorum umarım hoşuma gider...

manyetik klavye.webp

Bugün teslim aldım v4 switch güzelmiş. F75 ile aynı kasa olsada f75 daha iyi hissettirmişti.

knob ve boyut farkı var tercih edilebilir üzmez

v4 switch olarak güzel f75 malzeme olarak daha iy igelmişti keycaps leri değiştirip kullandım sese etkisi oluyor tuşların.
Valla keycap için aldım (tamamen türkçe tuş düzeni) 😅

Ürün bugün geldi asus un mekanik klavyesi vardı ondan buna geçtim harika bir yazma hissi var klavyenin. Eksisi yüksek olması olabilir. bir de tuşların altında değil de içinde de aydınlatma olsa on numara olurdu.

Bugün teslim aldım, satıcı 2. el ürün yollamış.
Daha önce kullanılmış, iade edilmiş ve ambalaj etiketi tekrardan yapıştırılmış şekilde teslim aldım ve direkt iade ediyorum.
Size de aynı iade olan ürünleri göndermiş olabilir.
Dikkat edin size de ikinci el, kullanılmış ürünleri göndermesin.
WhatsApp Görsel 2025-10-14 saat 16.05.56_8ec0773d.webp
WhatsApp Görsel 2025-10-14 saat 16.05.56_a67967c5.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,233
Üyeler
183,077
Son üye
MKAEyarus
Geri