ruaF1912
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 867
200 TL olan kuponu alıp deneyin hocamALLAH ÇARPSIN 2 LİRİA EKSİK ALAMIYORUM PLATİNUMU
200 TL olan kuponu alıp deneyin hocamALLAH ÇARPSIN 2 LİRİA EKSİK ALAMIYORUM PLATİNUMU
özelden iban at atayımALLAH ÇARPSIN 2 LİRİA EKSİK ALAMIYORUM PLATİNUMU
O şekil 2₺ eksikte artı parada yüksek faiz var diye 102 desem daha doğru200 TL olan kuponu alıp deneyin hocam
Şimdi PSU'dan anlayan birisine sordum tavsiye etmedi niyeyse. Stok varmış ta çökmezlerse iyi. Gold olan daha mı iyi Platinum öneren yoközelden iban at atayım
PSU'dan anladığı şüphelidir. @yusuf7878 Asıl uzmana sor.Şimdi PSU'dan anlayan birisine sordum tavsiye etmedi niyeyse. Stok varmış ta çökmezlerse iyi. Gold olan daha mı iyi Platinum öneren yok
190mm sığmaz herhaldePSU'dan anladığı şüphelidir. @yusuf7878 Asıl uzmana sor.
Platinyum daha iyi tabiiki. Gold olandaki kapsitörler daha karısık. Aralarda çin menşeii'li kapasitörler biraz daha fazla. Ayrıca platinyum 155mm iken gold olan 190mm. Bu eksi sayılır.O şekil 2₺ eksikte artı parada yüksek faiz var diye 102 desem daha doğru
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Şimdi PSU'dan anlayan birisine sordum tavsiye etmedi niyeyse. Stok varmış ta çökmezlerse iyi. Gold olan daha mı iyi Platinum öneren yok
Maxpro III'den bahsediyorsanız evet, daha iyi.La bu şaka mı
Alıntıyı görüntüle
@yusuf7878 hocam para vermeyerek Platinum PSU alıyoruz bildiğin. Benim aldığım Enermax'ten çok daha iyidir değil mi? Çekecem ona göre
Maxpro II aldığım. Bugün almaya giderken Sürat şubesi kapanmış çıldırıyorum şu an. 155mm daha iyi oluyor herhalde Facebook'ta bir bilgisayarcı alınmaz dedi ordan karıştı şimdi aklımPlatinyum daha iyi tabiiki. Gold olandaki kapsitörler daha karısık. Aralarda çin menşeii'li kapasitörler biraz daha fazla. Ayrıca platinyum 155mm iken gold olan 190mm. Bu eksi sayılır.
Maxpro III'den bahsediyorsanız evet, daha iyi.
Bilgisayarcının 5 bin TL'e kilitleyeceği Rampage PSU'yu alabilirsin.Maxpro II aldığım. Bugün almaya giderken Sürat şubesi kapanmış çıldırıyorum şu an. 155mm daha iyi oluyor herhalde Facebook'ta bir bilgisayarcı alınmaz dedi ordan karıştı şimdi aklım
AnlamadımBilgisayarcının 5 bin TL'e kilitleyeceği Rampage PSU'yu alabilirsin.
Sana bir şey kitlemek için öyle diyor.Anlamadım
Yok direkt 1 dakikayı bulan ses kaydı attı. Çokta mantıksız gelmedi dedikleri de A kalite için bu denilmesi mantıksızSana bir şey kitlemek için öyle diyor.