🔥İndirim JBL Cinema Sb560 3.1 Soundbar ve Wireless Subwoofer 7.990 TL

Alternatifleri varken indirim olarak görmüyorum.

bunun yerine stereo referans monitör hoplarlör alın BT destekli daha iyi bence.

Alternatifleri varken indirim olarak görmüyorum.
sizin yorumunuz hocam 1 yıllık fiyat verilerinin en iyisi ve teknik özellikler olarak güncel bence bu fiyata rahat alına bilir Watt empedans dengeside iyi birde peşin fiyatına 3 taksit

Örnek olarak salonda tv de benzer bir soundbar kullanıyorken pc için linkteki hoparlörü aldım. Arada inanılmaz ses kalitesi farkı var. Muhtemelen ilerde salona bu modelin daha üstünü alarak soundbarı satarım.
Bende de aynı Edifier hoparlörden var ve kesinlikle odayı doldurması ve diyalogların anlaşılabilirliği bakımından sounbarlardan daha üstün. Daha zayıf olduğu tek yanı ise bassları olabilir fakat sub out çıkışı olduğu için sonradan takılacak bir subwoofer a bakar o da. Müzik için ise Edifier ı çok beğenemedim tizlerinin yetersiz oluşundan dolayı. Bence AV Reciever bütçesine çıkamayacak insanlar için en uygunu raf tipi hoparlörler, hatta 2. elde bazen klipsch, focal gibi markaların hoparlörleri bile uygun fiyata bulunabiliyor. Soundbarların tek ve en kritik üstünlüğü ise Wife Approval Factor 😅
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu ürün için ekstradan ses kartı kullanıyor musunuz
Hocam kulaklık çıkışı (RCA), optik veya BT ile bağlanabiliyor.

Bende de aynı Edifier hoparlörden var ve kesinlikle odayı doldurması ve diyalogların anlaşılabilirliği bakımından sounbarlardan daha üstün. Daha zayıf olduğu tek yanı ise bassları olabilir fakat sub out çıkışı olduğu için sonradan takılacak bir subwoofer a bakar o da. Müzik için ise Edifier ı çok beğenemedim tizlerinin yetersiz oluşundan dolayı. Bence AV Reciever bütçesine çıkamayacak insanlar için en uygunu raf tipi hoparlörler, hatta 2. elde bazen klipsch, focal gibi markaların hoparlörleri bile uygun fiyata bulunabiliyor. Soundbarların tek ve en kritik üstünlüğü ise Wife Approval Factor 😅
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam kulaklık çıkışı (RCA), optik veya BT ile bağlanabiliyor.
Hocam bu işlerden anlıyor gibisiniz. Masaüstünde ağırlıklı olarak müzik kullanmak için iyi bir hoparlör önerisinde bulunabilir misiniz? Bütçem 10 bin bir kaç bin lira esneyebilir.

Sipariş vermiştim ama burdaki yorumlar kafa karıştırdı, eski bir cihaz mıdır? Edifier almak daha mı mantıklı?
Amacım Tvden daha kaliteli ses almak ve Bluetooth ile temiz bir müzik deneyimi elde etmek

Geri