🔥İndirim 🔥NEXT 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV ( 27.700₺ )🔥

ben de akşam alacağım hocam. kupon vs. bulduğunuzda paylaşırsanız çok sevinirim
yani kupon yok sanırım tek axess chippara, yapıkredi word puan, işbankası maxipuan filan kazanılır. Tabi kampanya varsa katılmak şart.

olsa daha kısa olabilir kargo süreci.
Amazon Premium var hbde yok maalesef Premium varsa sizde bakabilirmsiiniz hızlı kargo varmı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Buna en yakın mini Led philips fiyat olarak iksii arasında kalmıştım

Acelesi olmayan beklesin bence. Amazon ile NeXT in özel anlaşması var ürün tedariki ve satışını Amazon ekibi üstleniyor fiyat biraz daha düşebilir bence

Alır bir kısa video çıkartırım gibi ama miniled sonuçta belirli bir teknolojide üretiliyor üzeceğini hiç sanmıyorum.
hocam konu ile alakasız ama vatan bilgisayar montajlı ürün gönderimini sonlandırmış montaj hizmeti ücretli dahi veremiyeceklerini belirtiyorlar şuan ama normal montajsız sistem satışları var konuyu çağrı merkezini arayıp öğrendim

58 inc olanını aldım bunun la onun ara 2-3 kat daha canlıdır
ben de onu alacaktım hocam ama sesi çok kötüymüş ekstra soundbar gerekecekti. onun yerine direkt bunu alacak gibiyim. sesi idare eder en azından

Acelesi olmayan beklesin bence. Amazon ile NeXT in özel anlaşması var ürün tedariki ve satışını Amazon ekibi üstleniyor fiyat biraz daha düşebilir bence
hocam bundan önceki modeller amazona ne kadar süre sonra çıktı? bu ay içerisinde gelirse bekleyebilirim fakat 2 3 ay bekleyemem

Hocam öyle bir durum varsa neden hepsiburadadan öncelikli satışa çıktı. Sizin dediğinize göre direkt amazondan satışa çıkması gerekmez miydi

Hocam öyle bir durum varsa neden hepsiburadadan öncelikli satışa çıktı. Sizin dediğinize göre direkt amazondan satışa çıkması gerekmez miydi
Hocam android box tada aynısı oldu şu an Amazon’un satış fiyatı toptan satışın 200 lira üzerine parekende satıyor. Ürünün tedarik süreciyle alakalı olabilir geçen ay Berlin’de tanıtıldı mini ledler. Stok fazla yoktur diye tahmin ediyorum. Amazon satışa başlarsa zaten stok sorunu olmadığında başlar

ben de onu alacaktım hocam ama sesi çok kötüymüş ekstra soundbar gerekecekti. onun yerine direkt bunu alacak gibiyim. sesi idare eder en azından

hocam bundan önceki modeller amazona ne kadar süre sonra çıktı? bu ay içerisinde gelirse bekleyebilirim fakat 2 3 ay bekleyemem
Hocam net süre vermem doğru olmaz hatta eğer satışlar iyi giderse belki NeXT pazarlama olarak Amazon’dan ayrılıp kendi bile satışa yönelebilir o yüzden kesin konuşmak istemiyorum

Televizyon ihtiyacım vardı satın aldım, paylaşım için teşekkürler.

Yalnız daha önce hiç televizyon almamıştım, bunların kurulumu nasıl oluyor? Kargoyu servis mi getirip kuruyor? Veya servis kargodan sonra ayrıca gelip mi kuruyor? Benim servisi aramama gerek var mı yoksa onlar kendi kendilerine geliyor mu?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,309
Üyeler
184,140
Son üye
Samet k
Geri