Vatan msi 5070 ti indirimi

dlss açtığında görüntü gerçekten bozuluyor saf kas gücünde 5080 i bile geçtiği yerler var 9070xt nin fake fps olmadan nvdia hiç şuan 5070ti ile kafa kafaya takas yapmam ben 9070xt daha cazip geliyor bana
9070xt kartı türkiye bazında şuan 30k sıfır alınabiliyor olması nvidia sıfır modellerine karşı büyük avantaj oluyor ondan benimde aklımı çok karıştırıyor çünkü benim ana hedefim 2k

konu vatan bilgisayarın yaptığı 5070 ti indirim konusu yorumlar amd nivida meydan muharebesine dönmüş inanılmaz :D

rtgi ray tracing + dlss mucizesi amd de balçık gibi gözüken oyunu bu hale getirdi. şimdi aldım screenshot photo mode falan değil oyun içi.

diğer oyunları bilmiyorum... benim oyunum bu.
8.webp

rtgi ray tracing + dlss mucizesi amd de balçık gibi gözüken oyunu bu hale getirdi. şimdi aldım screenshot photo mode falan değil oyun içi.

diğer oyunları bilmiyorum... benim oyunum bu.
Alıntıyı görüntüle
sana kessinlikle katılıyorum, bu kart mı yoksa başka karta mı bakayım onu bilememiştim.Yoksa 5070ti kesin. Cumayı bekleyeyim sanırım en son çare o, indirim gecesinde umarım daha iyi ve beyaz bir kart düşer :D

çok teşekkür ederim hocam, anlayışın açıklamaların için ayrı ayrı teşekkür ederim.Kasa monitör vs her şeyi aldım hepsi odada demonte olarak duruyıor.Yeni versiyon kartı beklersem sonu yok o işin sanırım :D O yüzden diyorumki cumayı bekleyeyim, hangi 5070 ti indirime girerse onu alayım konuyu kapatayım.Belki şansımıza beyaz girer indirme... kısmet
Yarın hemen kur o bilgisayarı :) neden demonte duruyor ki? O kadar toplamışsın, her şey çalışıyor mu sorunlu donanım gelmiş mi iade olacak bişey var mı iade süresi bitmeden vs.

7800x3d işlemciyi ekran kartı olmadan işlemcinin dahili ekran kartıyla kullanabilirsin monitörü anakarta takarak, ekran kartı aldığında da onu takar ona geçersin

Eğer herşeyi beyaz aldıysan kasımın ortalarına kadar bekle bence belki beyaz bi 5070 ti indirime girer şansa

Yarın hemen kur o bilgisayarı :) neden demonte duruyor ki? O kadar toplamışsın, her şey çalışıyor mu sorunlu donanım gelmiş mi iade olacak bişey var mı iade süresi bitmeden vs.

7800x3d işlemciyi ekran kartı olmadan işlemcinin dahili ekran kartıyla kullanabilirsin monitörü anakarta takarak, ekran kartı aldığında da onu takar ona geçersin

Eğer herşeyi beyaz aldıysan kasımın ortalarına kadar bekle bence belki beyaz bi 5070 ti indirime girer şansa
evet işte sorun orda :D demonte duruyor, daha önce hayatımda hiç toplamadım.Benim içinde yeni olacak.Birazdan başlicam ana kartı toplamayı :D

evet işte sorun orda :D demonte duruyor, daha önce hayatımda hiç toplamadım.Benim içinde yeni olacak.Birazdan başlicam ana kartı toplamayı :D
Çok keyifli bişey, acele etmeden keyif alarak ince ince yap. Kendi sisteminin montajını kendin yapmanın keyfi bambaşka. Anakartın kitapçığını aç, 1-2 youtube videosu izle, takıldığın yerleri forumda sor biz de yardımcı oluruz.

sana kessinlikle katılıyorum, bu kart mı yoksa başka karta mı bakayım onu bilememiştim.Yoksa 5070ti kesin. Cumayı bekleyeyim sanırım en son çare o, indirim gecesinde umarım daha iyi ve beyaz bir kart düşer :D

sen karttan önce doğru karar verip oled almışsın
bende 1000 küsür zonelu neo g7 4k mini led monitör var vallahi pişmanım aldığıma oyunları 48 oledde oynuyorum tahamül edemiyorum lcd monitöre hele hele ips felaket bir şey. iki masa yaptım yan yana birinde oled killer dedikleri 2000hdr neo g7 diğerinde oled tv var. sadece internet ve iş için kullanıyorum mini led i... diğer her şey oled.

bak sabah resim çektim yukarıdaki oled tablet
alttaki ips tablet

koıntrast farkına bak

amd nvidia tartışması gene temelleri olan bir tartışma... iki tarafın haklı olduğu yerler var ama biri çıkıp ips daha iyi diyince direkt engelleyeceğim.

IMG_20251104_133837.webp

5070 ti undervolt ile 0.875 2.9 ghz çalışıyor bellek +3000
4k full ray tracing rtgi açık dlss quality gpu kullanımı %80-100 arası 150-180w max elektrik çekiyor ısınmıyor bendeki en dandik soğutmalı model sff gigabyte. hatta en ucuz 5070 ti bendeki olabilir. her tarafı plastik maksimum %45 fan curve yapıyorum 62C yi geçmiyor. benchmark açarsam 65 i geçmez. sessiz sakin.
konu içindeki kart sff değilse bendeki karttan daha sessizdir daha iyi soğutur.
Al arkadaşım
dlss aç keyfine bak
driver timeout yok

dert yok
ses yok
elektrik yakmıyor fırın gibi 300w falan nedir ben aynı işi 150 ile yapıyorum .
bende galax 5070 ti var bu model iyi mi? sizce ?

bende galax 5070 ti var bu model iyi mi? sizce ?
neden iyi olmasın kardeşim.
bendeki en dandik 5070 ti... bu bile ısınmıyor .. sendeki sff değilse bendekinden iyi karttır.
hepsi nvidianın ürettiği grafik çipini samsungun - hynixin ürettiği standart bellekleri kullanıyor güç devreleri bile artık hemen hemen her kartta nitro mitro gibi extreme kartlar olmadığı sürece aynı komponentler. garanti zaten 2 sene.
kalan kısımlar rgb ışıklar bios saaat hızları falan. ki nvidia da bios lock yok başka kartların biosunu yükleyebiliyorsun (yapmayın acemiyseniz).
güle güle kullan...

neden iyi olmasın kardeşim.
bendeki en dandik 5070 ti... bu bile ısınmıyor .. sendeki sff değilse bendekinden iyi karttır.
hepsi nvidianın ürettiği grafik çipini samsungun - hynixin ürettiği standart bellekleri kullanıyor güç devreleri bile artık hemen hemen her kartta nitro mitro gibi extreme kartlar olmadığı sürece aynı komponentler. garanti zaten 2 sene.
kalan kısımlar rgb ışıklar bios saaat hızları falan. ki nvidia da bios lock yok başka kartların biosunu yükleyebiliyorsun (yapmayın acemiyseniz).
güle güle kullan...
teşekkürler . sff ne oluyor onu anlamadım ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,193,574
Üyeler
189,460
Son üye
Jungres
Geri