Yardım IPhone 16 Pro veya muadilleri veya Samsung önerileri lazım

İşlemcide geri, Arka kamerada önde evet ama sadece Zoom konusunda, ön kamerada yine 17 iyi. Hoparlör aynı mikrofon da da pek fark yoktur onu araştırmadım, soğutma teknolojisinde de 16 Pro baya geride titanyum kasada boğuluyor işlemci. Apple boşuna 17 Proyu Alüminyum yapmadı.
16 prodaki soğutma odası daha büyük.
hoperlör aynı değil.
ön kamerada sırf yeni kare sensör yaptı diye iyi olmadı.
eskinin pro kameraları 17 den daha iyi (çok az bir fark. videolarda belli oluyor)

İşlemcide geri, Arka kamerada önde evet ama sadece Zoom konusunda, ön kamerada yine 17 iyi. Hoparlör aynı mikrofon da da pek fark yoktur onu araştırmadım, soğutma teknolojisinde de 16 Pro baya geride titanyum kasada boğuluyor işlemci. Apple boşuna 17 Proyu Alüminyum yapmadı.
düz 17 ve 16 pro aynı fiyatta 17 pro demiyoruz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar uçtunuz 200k ne 16 pro bütçesindeyim ben 80k yani

Dediğiniz gibi çok mantıksız. Yarı fiyatına vivo x300 pro alırım hatta onunda neredeyse yarı fiyatına vivo x200 pro alır keyfime bakarım. Kamera konusunda rakip olamaz. Bakmayın siz dxomarka.
Birkere ben 165 bine her şey dahil monitör falanda 4 k monitör falan var baya üst seviye 5080 li kurabiliyorken msili birseyler bukadar oluyorda bi iPhone parasına yetisemiyor hayret değilmi telefon konusunda ayrı konu

şuan 17 siparişlerinde sıkıntı var. 17 pro 2 haftadır bekliyorum 100 defa aramışımdır adamları

Birkere ben 165 bine her şey dahil monitör falanda 4 k monitör falan var baya üst seviye 5080 li kurabiliyorken msili birseyler bukadar oluyorda bi iPhone parasına yetisemiyor hayret değilmi telefon konusunda ayrı konu
Çok saçma tabii. Ülkemizde çok çok pahalıya satılıyor. Yurt dışında mantıklı olabilir ama burda asla değil. Vivo x200 pro çok daha üstün ve 65k. 100k ya da çok üst sistem dizilir.

16 prodaki soğutma odası daha büyük.
hoperlör aynı değil.
ön kamerada sırf yeni kare sensör yaptı diye iyi olmadı.
eskinin pro kameraları 17 den daha iyi (çok az bir fark. videolarda belli oluyor)
Aynı kare sensörü 17 Pro da kullanıyor biliyorsunuz değil mi? Zaten son yıllarda birkaç istisna hariç ön kamerada düz modelle Pronun bir farkı olmadı. Hatta yıllardır tüm modellere aynı sensörü koyuyordu 17 serisiyle beraber değiştirdi.

Bu fiyatlara iPhone almak popüler kültür koleligi değil de nedir Allah aşkına ya
Reis o yüzden fikir soruyorum zaten o yüzden burda konu açtım

Samsung ve iphoneye açığım önerilerde

Bı iPhone kötü olmaz ama fikrim yok

Yok reis çıkmaz o kadar
Bence olur hocam. Sabaha kadar tartışırdımda bugün halim yok. S24fe dediğim gibi size çok fazlasıyla yeter ve masraf olmaz. Tam esas kullanım amacınız nedir? Gündelik ve uzun ömür ise s24fe alıp geçin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,609
Üyeler
184,338
Son üye
kadirklknn
Geri