❌İndirim Bitti! NEXTSTAR 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV 27.499₺

@KaZZeM @doganbey06 benim üründe paneli tutan alt plastikte küçük kırık çıktı servis rapor yazdı amazon müşteri hizmetleri ile mesajlaşıp değişim işlemi başlattım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kullanıcı için değişim seçeneği yok müşteri hizmetleri ama bunu yapabiliyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu şekilde
Bu Amazonla, nereden mesajlaştınız ben bir türlü bulamadım. Mail mi attınız?

Bu Amazonla, nereden mesajlaştınız ben bir türlü bulamadım. Mail mi attınız?

Siparişi değişime çeviremedi ama siz tekrardan satın alın satıcısı amazon olan ürün biz size aradaki farkı vereceğiz dedi 30 binden stokta var şuanda amazon tekrar sipariş geçtim korkum yine kırık gelmesi bu sefer veririm bir daha almam

Siparişi değişime çeviremedi ama siz tekrardan satın alın satıcısı amazon olan ürün biz size aradaki farkı vereceğiz dedi 30 binden stokta var şuanda amazon tekrar sipariş geçtim korkum yine kırık gelmesi bu sefer veririm bir daha almam
İade ödeme yapmadan mı alın dedi

Şimdi benim üründe kargo tarihi yazmıyor. Daha kargo yapılmadı. 27500den almıştım. İptal edip 30kdan alsam geri kalan 2500ü iade eder mi Amazon.

İade ödeme yapmadan mı alın dedi
Screenshot_4.webp

Evet şimdi sipariş edebilirsiniz dedi ben de yeni sipariş geçtim değişim gibi oluyor bir nevi ama hediye kartı olarak. Servis zaten amazon devletten güvenli bir şey olmaz yenisini gönderirler onu da ben kurmaya geleceğim dedi.

Bakalım hasarlı ürün kutuda bekliyor iade talebi oluşturdum evden alınması için.

Yine hasarlı gelmez umarım.

buradan sohbet başlattım otomatik soruları geçip.

Ses sorunu için kafasını kurcalayanlara yardımcı olmak adına bende kendi televizyonumda test yaptım başta bi yok normal felan dedim ama starboy klibi sorunu net anlamama yardımcı oldu. Size tavsiyem önce telefonunuzdan “the weeknd - starboy” klibini dinleyin 35. Saniyeye kadar sonra tv den açın. Arkadaşların bir çoğu ses seviyesi 30 altında yapmıyor yazmış ama bende ses seviyesi 20de de yaptı mesela. Videoyu aşağıdaki linkten inceleyebilirsiniz.

https://streamable.com/g59k61

Böyle sorunlar olur önemli olan çözülmesi ve markanın arkasında durması. Ama size şunu söyleyeyim, forumda bu konu bahsedilene kadar ben bu sorunu farketmedim bunu tvnin bass özelliği felan sanmıştım 😂😂 sizi farkedince rahatsız ediyormuş onu anladım

Hoparlör süngerleri için bugün gelmişler yapmışlar sağolsunlar valla

Ses sorunu için kafasını kurcalayanlara yardımcı olmak adına bende kendi televizyonumda test yaptım başta bi yok normal felan dedim ama starboy klibi sorunu net anlamama yardımcı oldu. Size tavsiyem önce telefonunuzdan “the weeknd - starboy” klibini dinleyin 35. Saniyeye kadar sonra tv den açın. Arkadaşların bir çoğu ses seviyesi 30 altında yapmıyor yazmış ama bende ses seviyesi 20de de yaptı mesela. Videoyu aşağıdaki linkten inceleyebilirsiniz.

https://streamable.com/g59k61

Böyle sorunlar olur önemli olan çözülmesi ve markanın arkasında durması. Ama size şunu söyleyeyim, forumda bu konu bahsedilene kadar ben bu sorunu farketmedim bunu tvnin bass özelliği felan sanmıştım 😂😂 sizi farkedince rahatsız ediyormuş onu anladım
Sizinkinde çok net var hocam süngerler koyulunca o zırıltı olmayacak 😊

Sizinkinde çok net var hocam süngerler koyulunca o zırıltı olmayacak 😊
Next müşteri hizmetleri sorundan haberdar gibi zaten, 444lü numarayı arayınca direk whatsapp hattına yönlendirdiler videoyu yolladım kayıt açıldı. Bizim ildeki servis bilgisiz bu konudan oda büyük ihtimalle bu cihaz burada az olduğu içindir. Çözülür gider ya

Geri