beklesem düşer mi ki fiyatıAcelen yoksa bi kac ay bekle hocam.
SSD fiyatları 2 katını gecti neredeyse.
M2 ssd uyumlu, sata ssd uyumlu değil.
Herhangi bir SSD alabilirsin diyenler bilmiyor ve bu şekilde almaSelamlar
PS5 slim CDli cihazım var bir de portal aldım bu ara cok fena sardım Pc yi unuttum bıle,
Hafızasını arttırmak ıstıyorum hangi ssd yi tavsiye edersınız ?
playstatıon portal uzaktan kontrol cıhazı uzaktan oynuyorum tv olmadanPortal ne oluyor hocam
o yorumları dırek yok sayıyorum zaten hocam bılıyorum bazı krıterlerı oldugunuHerhangi bir SSD alabilirsin diyenler bilmiyor ve bu şekilde alma
aşağıdaki özelikleri kaşılaması gerekiyor
Ben aşağıdaki ürünü kullanıyorum alacağın ürünün üstünde mutlaka soğutucusu olsun
Samsung 990 PRO Heatsink M.2 NVMe SSD (MZ-V9P1T0CW), 1 TB, PCIe 4.0, 7.450 MB/s okuma, 6.900 MB/s yazma, soğutuculu SSD ve RGB ışıklı konsol, oyun ve video düzenleme için : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Samsung 990 PRO Heatsink M.2 NVMe SSD (MZ-V9P1T0CW), 1 TB, PCIe 4.0, 7.450 MB/s okuma, 6.900 MB/s yazma, soğutuculu SSD ve RGB ışıklı konsol, oyun ve video düzenleme için : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Alıntıyı görüntüle
Selamlar
PS5 slim CDli cihazım var bir de portal aldım bu ara cok fena sardım Pc yi unuttum bıle,
Hafızasını arttırmak ıstıyorum hangi ssd yi tavsiye edersınız ?
6k ya lexar nm790 buldum onu alacagım muhtemelen olmazsa kıoxıa alırım cok sag ol hocamBütçeden yana sıkıntı varsa Kioxia'yı tavsiye edebilirim. PS5 uyumlu ve fiyat olarak uygun şu an sadece bu var.
Bütçeden yana sıkıntı yoksa Samsung 990 Pro.