Öyle bir şey yok, sadece boyut farkı ve core clock biraz kısılmış. Performans farkı %1 etmez. Yorumunu gören adam indirimi kaçıracak.Bu kart SFF model kimsenin dikkatini çekmedi mi?
Gücü biraz kısılmış kart . Piyasası bilmiyorum ama isbankasi k.kart olanlar itopya maximum kart kampanyasi katılsın 1k maxipuan veriyor
O sinerjideydi sanırım taksit imkanı yok diye düşünmedimBu fiyatın altında PNY 5070 ti oc vardı o çok daha mantıklıydı kendimde kullanıyorum. Bu sff yani small form factor yani küçük boyutlu bir kart, yani soğutması pek iyi değildir muhtemelen ama iş görür
O sinerjideydi sanırım taksit imkanı yok
Ödeme kısmına gelebilen var mı ya da allah aşkına birisi ödeme kısmına indirimli fiyatla gelmeyi deneyebilir mi?O sinerjideydi sanırım taksit imkanı yok diye düşünmedim
Çip aynı çip bence fark etmez farketse farketse overclock da fark eder ki o da Gigabyte'a kalmış. Onun dışında ben harbi tek fanlı veya ince kartları sevmiyorum, gpu dediğin tank olacak arkadaş!Bu kart SFF model kimsenin dikkatini çekmedi mi?
Gücü biraz kısılmış kart . Piyasası bilmiyorum ama isbankasi k.kart olanlar itopya maximum kart kampanyasi katılsın 1k maxipuan veriyor
Bende o karti istiyorum ama pny nin sıcaklık değerleri nasil,fan stop var mı ve fan sesi tıkırtı gibi seyler var diyolar memnunmusun?Bu fiyatın altında PNY 5070 ti oc vardı o çok daha mantıklıydı kendimde kullanıyorum. Bu sff yani small form factor yani küçük boyutlu bir kart, yani soğutması pek iyi değildir muhtemelen ama iş görür
En baba oyunda vram/hotspot/çip ısısını max 68 gördüm lian li lancool 207 kasa ile. Fan stop var evet, gerekmedikçe çalışmıyor. Fanlar ısı düşük olduğu için %40 görmüyor bile yani sessiz fakat biraz coil whine var ki malum rog-suprim gibi serilerde bile oluyor. Gayet memnunum ya kalın, güzel bir kart.Bende o karti istiyorum ama pny nin sıcaklık değerleri nasil,fan stop var mı ve fan sesi tıkırtı gibi seyler var diyolar memnunmusun?
Bende çift fan kartarı sevemiyorum oysaki aynı kart, dediğin gibi %1-2 fark olur en fazla konudaki kart alınabilirÇip aynı çip bence fark etmez farketse farketse overclock da fark eder ki o da Gigabyte'a kalmış. Onun dışında ben harbi tek fanlı veya ince kartları sevmiyorum, gpu dediğin tank olacak arkadaş!![]()
Teşekkür ederim.En baba oyunda vram/hotspot/çip ısısını max 68 gördüm lian li lancool 207 kasa ile. Fan stop var evet, gerekmedikçe çalışmıyor. Fanlar ısı düşük olduğu için %40 görmüyor bile yani sessiz fakat biraz coil whine var ki malum rog-suprim gibi serilerde bile oluyor. Gayet memnunum ya kalın, güzel bir kart.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bende çift fan kartarı sevemiyorum oysaki aynı kart, dediğin gibi %1-2 fark olur en fazla konudaki kart alınabilir