- En İyi Cevap
- 17
- Reaksiyon skoru
- 72,587
Gitmiyor işte sorun oradaElektrik gidip gelince yapıyor genelde.
Gitmiyor işte sorun oradaElektrik gidip gelince yapıyor genelde.
Sadece kırmızı butona bastığınızda bir nevi uyku moduna almış oluyorsunuz. Kuruluma gelen servisin belirtmiş olması lazım aslında, bende söylemişlerdi. Elektrik kesintisi vb. durumlarda bir problem yaşamamak için basılı tutarak kapatın dediler.Arkadaşlar,yarın benim eve direkt next fabrikadan gelecekler kontroller için, bu arada Tv kendi kendine açılıyor mevzusu için önden şunu söylediler, TV yi kapatırken kapama tuşuna basılı tutup kapa derseniz daha sağlıklı imiş, ben bunu bilmiyordum sizin de haberiniz olsun.
Açıkçası takılan süngerler sonrası neredeyse hiç fark olmayışı benim de dikkatimi çekti. Ses seviyesi 30 ve üstüyken titreşim yine konuda bahsedilen video ve müziklerde belli oluyor. TV'nin sesini hep 20'de kullandığım için bundan sonra titreşim mevzusunu kafaya takacağımı düşünmüyorum. Sese ihtiyacım olursa da ses sisteminin sesini arttırır kendimi öyle avuturum.Benim de bugün 3 kare sünger konuldu. Servis varken 50Hz videosunu açtım hiçbir değişim yok. Adamda geri kafalı birisi böyle şeyleri açarsan bende titrerim falan dedi sinirimi bozdu. Ben zaten bass seven birisi değilim, konuda ki videolarda titreşim oluyor evet ama onun dışında denk gelmediğim için daha fazla uğraşmayacağım.
Görüntü ayarlarını siz paylaşır mısınız?Görüntü ayarlarını bu arkadaşın önerdiği şekilde yaptım, yerel karartma ve dnr hariç diğer bütün ayarlar kapalıda. Başka ayar değiştirme ihtiyacı hissetmedim, "şu ayarlarla daha iyi oldu" diyen varsa deneyebilirim. Konuda paylaşılan diğer ayarları da denemiştim ama memnun kalamadım.
Ses ayarlarında ses stili: standart ve dolby audio işleme ayarlarında da ses seviyesi ayarlayıcı kapalı diğer ikisini açık şekilde kullanıyorum. 5+1 ses sistemi olanlar ses modunu kullanıcıya alıp dolby audio işleme seçeneklerinden yine ses seviyesi ayarlayıcıyı kapalı yapıp kullanabilirler.
*Ses stilini kullanıcıya alınca basslar azalıyor, kullanıcı modunda azalan bassları telafi edecek ekstra bir ses sistemi (5+1 vb.) kullanmıyorsanız standart modda kullanmaya devam edin.
Üstteki mesajımda belirttiğim gibi hocam ayarlarım. Google TV ve karasal yayında bu ayarlarla kullanıyorum.Görüntü ayarlarını siz paylaşır mısınız?
Sağolun hocamÜstteki mesajımda belirttiğim gibi hocam ayarlarım. Google TV ve karasal yayında bu ayarlarla kullanıyorum.
Benim tv düzeldi hocam düzelmediğini söyleyen arkadaşların da günlük kullanımını etkilemiyor sanırım alabilirsinizArkadaşlar tvyi almak istiyorum ama hala bu titreşim olayı can sıkıyor yorumları okudukça, yeni serilerde bu sorun olur mu? Parasına göre gayet uygun olduğunu biliyor ghosting sorunu varmış ama bu paraya bu olur sorun değil ama bu titreşim olayı çok can sıkıcı, fikirlerinizi yazarsanız çok memnun olurum çünkü stok bekliyorum
50hz bass testte zırıltı yaptı. Kuruluma gelen adam birini aradı. Askı aparatının vidalarını takınca düzeliyor demiş. Onları taktı zırıltı kesildi. Ama süngeri daha sağlıklı buluyorum. Tekrar zırıltı yapsın ki süngeri söyleyelimBu zırıltı sesi için önerdiğiniz şarkı hangisiydi
Valla ben uğraştım fabrikadan gelecekler işte bakalım ne diyecekler.Benim de bugün 3 kare sünger konuldu. Servis varken 50Hz videosunu açtım hiçbir değişim yok. Adamda geri kafalı birisi böyle şeyleri açarsan bende titrerim falan dedi sinirimi bozdu. Ben zaten bass seven birisi değilim, konuda ki videolarda titreşim oluyor evet ama onun dışında denk gelmediğim için daha fazla uğraşmayacağım.
Hocam 50 Hz videosundan ziyadeBu zırıltı sesi için önerdiğiniz şarkı hangisiydi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
50hz bass testte zırıltı yaptı. Kuruluma gelen adam birini aradı. Askı aparatının vidalarını takınca düzeliyor demiş. Onları taktı zırıltı kesildi. Ama süngeri daha sağlıklı buluyorum. Tekrar zırıltı yapsın ki süngeri söyleyelim![]()