Rivyalı Geralt
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,507
17 alamıyorsan 15 pro alsan bile daha iyi. 15 16 almayı düşünme.
2. el veya yurt dışı çok düşünmüyorum hocam ya
eğer 60hz e alıştıysanız ve 120hz telefon kullanmadıysanız yakın zamanda iphone 16 alabilirsin.16-17 arasında kaldım hocam uzun bir kullanım olucak benimki o yüzden
Yani o açıdan dedim 15-16 prolar çok uygun fiyatta yoktuBen öyle bir öneri de bulunmadım zaten hocam.O zaman 17 al direkt. 15-16 Pro sıfır olarak uygun fiyata zor bulunur.
Pro aşar hocam da 17 ayarlayabilirim17 pro al kafan bi 7 sene rahat etsin
17 alabiliyorsan al 16 ile aradaki farka her türlü değer geleceğin iPhone 11i o cihaz. Bana göre 17 Prodan günlük kullanıcı için farksız bir cihaz hatta Pro aşırı ağır olduğu için daha rahat bile denebilirPro aşar hocam da 17 ayarlayabilirim
17'nin yanında diğerleri oyuncak gibi çalır. 12den beri pro ile pro olmayanın ekranları ilk defa aynı. Güçlü çip güçlü kameralar. Başlık sadece 17 almalı mıyım olmalı. Elbette hükumetin aldığı vergiler telefonun ederinin iki katına satılmasına sebep oluyor. Can sıkıcı. Tek teselli değerini koruyor oluşu.
Değerini korur diye düşünüyorum artı olarak uzun süre kullanma fikrimde var ama o kadar parayı hükümet yüzünden verecek olmak koyuyor insana o düşündürüyor sadece17 alabiliyorsan al 16 ile aradaki farka her türlü değer geleceğin iPhone 11i o cihaz. Bana göre 17 Prodan günlük kullanıcı için farksız bir cihaz hatta Pro aşırı ağır olduğu için daha rahat bile denebilir![]()
Şuanda 16 kullanıyorum ama bütçem yettiği anda 17 veya 16 pro almayı düşünüyorum eğer bütçeni ayarlayabilirsen direk 17 al yoksa 16 pro almaya bak bu arada ne olursa olsun 15 asla alma şarjı çok hızlı bitiyorNormalde kafamda iphone 15 ve iphone 16 vardı ama ilk aklımda 16 olan. Hangisi sizce alınır uzun süre kullanıcam. Yaşıma göre ellerim küçük olduğu için İphone düz modellerde boyut küçük daha iyi olacağını düşünüyorum. Belki zorlarsam 17 de olabilir ama o kadar da olmasın 16 alayım aklımda siz ne dersiniz?
Yurt dışı telefon işine girmek istemiyorum 2 telefon taşımak falan onları hiç katmayın lütfen
Ben de 16 kullanıyorum kasımda takas desteği ile üste 20 küsür bin para verip 17 ye geçmeyi baya düşündüm ama sonra vazgeçtim 4-5 sene rahat gider bu cihaz. Sıfırdan cihaz alacak olsam net şekilde 17 alırdım ama o ayrıŞuanda 16 kullanıyorum ama bütçem yettiği anda 17 veya 16 pro almayı düşünüyorum eğer bütçeni ayarlayabilirsen direk 17 al yoksa 16 pro almaya bak bu arada ne olursa olsun 15 asla alma şarjı çok hızlı bitiyor