9070XT mi 5070 mi almalıyım?

pandemi dönemi rx570 ten amd ye tövbe etmiştim wattman sorunundan ben 5070 aldım amdye ekran kartında güvenim 0

Halen utanmadan, sıkılmadan bu soruyu sorup yanıt arıyorlar yahu...Gerçekten şaka mısınız abicim siz ? 9070 XT dediğimiz kart 5070 ti rakibidir. Haa MFG ile farkı açar falan orası ayrı mevzu...Ama acızık araştırın yahu şu işi...

Denk düşündüğünüz kartların performans farkına bir bakın önce, bakın bakalım aynı mı ?... %19 fark var... Yani el insaf artık...Azıcık araştırarak yorum yapınız...
Hocam performans olarak önde okey ama sorunu var diyorlar sorunu olduktan sonra performansı daha iyi olsa ne olur %20 kayıp verip sorunsuz bir oyun deneyimini tercih ederim hemde 3 bin tl daha ucuza bende buna zaten cevap arıyorum kesin olarak sorun oluyor mu veya olmuyor mu diye

pandemi dönemi rx570 ten amd ye tövbe etmiştim wattman sorunundan ben 5070 aldım amdye ekran kartında güvenim 0
şimdi linç geliyor rx 570le tüm amdyi bir mi tuttun diye her sene bu sene driverleri düzeliyor halen tam düzelemedi

şimdi linç geliyor rx 570le tüm amdyi bir mi tuttun diye
gelir gelir eleştiri bedava, oyunun ortasında her gün pandemide bilgisayarı çat diye kapanan bendim 😂

Sistem parçalarını yazarmısın nasıl bir set düşünüyorsun.
7800x3d
Gigabyte 5070 oc ssf veya sapphire pulse 9070xt
Asus prime B650m
Kingston NV3 1tb ssd
Patriot viper 16x2 ram
Kasa psu ve soğutucu hakkında hala düşünüyorum ama corsair 3500x öneriyorlar sanırım

şimdi linç geliyor rx 570le tüm amdyi bir mi tuttun diye her sene bu sene driverleri düzeliyor halen tam düzelemedi
yok daha iyisi geliyor aynı dönemde rx 580 sistem almıştım 5 sene kullandım driver kaynaklı hata vermedi
5 sene termal macun değiştirmeyince yazları yamuluyordu direkt bilgisayar değiştirdim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

7800x3d
Gigabyte 5070 oc ssf veya sapphire pulse 9070xt
Asus prime B650m
Kingston NV3 1tb ssd
Patriot viper 16x2 ram
Kasa psu ve soğutucu hakkında hala düşünüyorum ama corsair 3500x öneriyorlar sanırım
5070 düşünüyorsan bile sff den başka bi model bak

yok daha iyisi geliyor aynı dönemde rx 580 sistem almıştım 5 sene kullandım driver kaynaklı hata vermedi

5070 düşünüyorsan bile sff den başka bi model bak
Neden hocam tüm sistemlerde o var diye iyidir diye düşünmüştüm ama fazlaysa kötüdür olayı mı

Hocam performans olarak önde okey ama sorunu var diyorlar sorunu olduktan sonra performansı daha iyi olsa ne olur %20 kayıp verip sorunsuz bir oyun deneyimini tercih ederim hemde 3 bin tl daha ucuza bende buna zaten cevap arıyorum kesin olarak sorun oluyor mu veya olmuyor mu diye
son karar sizde hocam ama iyi bi düşünce değil bence oyun oynayacam diyip yüzde 20 kayıp vermek hoş olmazdı bu fg teknolojileri anlatıldığı kadar da masum değil bizde amd kullanıyoruz her çıkan driverin betasını kuruyorum sorun yaşamadım adamlar rx 570 kullandım amd den soğudum diyor ama rx 570 le şuan ki kartlar.. neyse ya

Amd alınmaz uzak durun. Gerekirse %50 az performanslı kartı alırım gene amd almam.
Tamam reis haber edersin

Almadım zaten 5070 kullanıyorum.
Durduk yere yok pc kapanmasıymış yok mavi yeşil ekranmış uğraşamam. Günde eve gelip 3-5 saat bir şeyler oynayayım diyorsun ama amd ekran kartın varsa rüya olur bu isteğin çünkü saatlerce troubleshooting yaparsın. Ben nvidia'ya geçtim keyfime bakıyorum size kolay gelsin bozuk ekran kartlarınızla.
Kaç kere amd kullandın da yaşadın bu dediklerini

Geri