21calypso24
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
Rampage rowdy v997 beam ng drive için ffb ayarları yapmama yardımcı olucak varmı neden böyle yapıyor tam sağ kırıyor hafif oynatınca
İkinci ele bulaşmak istemiyorumİkinci el G29 + Shifter bulursun belki
Oyun videoları baya güzeldi siparişini verdim uzun zamandır kullanan arkadaşımda bi sorun yaşamamışVitesi zor geçiyor, malzemesi kötü diyenler olmuş. Puanları aman aman yüksek değil. Direksiyon setinde pek ucuza kaçılmaması taraftarıyım. Satış sayısı yüksek modellere yükselmek mantıklı. Hatta 2. elden de güzel ürün bulunabilir.
Siz dediniz diye stokta bulunmayan direksiyonu almak zorunda değilim yazılımı mevcut ayr yapmayı bilmiyorum eğer sizde bilmiyorsanız konuyu meşgul etmeyin stokta olmayan ürünü önermeye devam edin lütfenAçtığınız konu burada duruyor. Size almayın demiştim inatla aldınız. Yazılımı olmayan direksiyonla uğraşın bakalım şimdi.
İkinci ele bulaşmak istemiyorumİkinci el G29 + Shifter bulursun belki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Oyun videoları baya güzeldi siparişini verdim uzun zamandır kullanan arkadaşımda bi sorun yaşamamışVitesi zor geçiyor, malzemesi kötü diyenler olmuş. Puanları aman aman yüksek değil. Direksiyon setinde pek ucuza kaçılmaması taraftarıyım. Satış sayısı yüksek modellere yükselmek mantıklı. Hatta 2. elden de güzel ürün bulunabilir.
Bu ay içinde gelecek. Hem de Gaming gen tr kendisi getiriyor. Paranızın kıymeti yoksa diyecek bir şey yok.Siz dediniz diye stokta bulunmayan direksiyonu almak zorunda değilim yazılımı mevcut ayr yapmayı bilmiyorum eğer sizde bilmiyorsanız konuyu meşgul etmeyin stokta olmayan ürünü önermeye devam edin lütfen