RTX 4080 kartıma gelen teklif

Ama 9070in kutusu yok satarken alıcıları çok sorun edebiliyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

arkadaşlar düz 9070 yani xt değil
xt olsa bile alınmazdı. düz 9070 ise bırak alınmazı teklifi düşünmek bile hata.

Yurt dışından alınma garantisiz faturasız RTX 4080'in ederi maksimum 30-35K aralığı olur az daha çıkınca zaten muadili ve güncel teknolojili hali olan 5070 Ti alınabiliyor. RX 9070(non xt) Nitro ikinci el ederi de 25 desek mantıksız bir takas değil. Ama gereksiz bir takas. Macera aramayın bence acil nakit ihtiyacınız yoksa
Yurt içilerin 30 35.Facebook gruplarında 30k bandında ne kartlar var.

Yurt içilerin 30 35.Facebook gruplarında 30k bandında ne kartlar var.

32K'ya 4080 Super almıştım yazın hadi şimdi 35 olsun maksimum. Sarı site fiyatları her zaman yanıltıcı. Adam 45K'ya atıyor ilana 6 ay bekliyor sonra. Görenler de kartın gider fiyatı o sanıyor

32K'ya 4080 Super almıştım yazın hadi şimdi 35 olsun maksimum. Sarı site fiyatları her zaman yanıltıcı. Adam 45K'ya atıyor ilana 6 ay bekliyor sonra. Görenler de kartın gider fiyatı o sanıyor
Abartmaya gerek yok
35 e super varsa bikaç tane alabilirim hocam bilginiz olsun

Abartmaya gerek yok

35 e super varsa bikaç tane alabilirim hocam bilginiz olsun

Neyi abartıyorum hocam 45'e her hafta sıfır 5070 Ti var ikinci elden 40'a bir sürü var bu koşullar altında 4080 kaç etmeli sizce?

NVIDIA kartı NVIDIA ile takas etmek daha mantıklı olur, ama hiç takas işine girme bence sat direkt kartı.

Neyi abartıyorum hocam 45'e her hafta sıfır 5070 Ti var ikinci elden 40'a bir sürü var bu koşullar altında 4080 kaç etmeli sizce?
En kötü 37 si var, sıcalıkları düzgün açılmamış kalbur üstü modeller

Ama 9070in kutusu yok satarken alıcıları çok sorun edebiliyor

arkadaşlar düz 9070 yani xt değil
Düz ise tks yapma 10k bile verse 9070xt nitro olsaydı +10k direkt verirdim. Ben 38k ya dün 5070ti phantom aldım garantili 2 aylık hocam sarı sitede 45k 4080s yazanlara bakma sen gardaş kalır o kart o fiyattan onlara nvidia olunca bizim millet golluma dönüşüyor niyeyse :D

Düz ise tks yapma 10k bile verse 9070xt nitro olsaydı +10k direkt verirdim. Ben 38k ya dün 5070ti phantom aldım garantili 2 aylık hocam sarı sitede 45k 4080s yazanlara bakma sen gardaş kalır o kart o fiyattan onlara nvidia olunca bizim millet golluma dönüşüyor niyeyse :D
Eyvallah halo dayı, doğru diyorsun. Kartın kutusu olsa yine düşünecektim ama kutusu da yokmuş, satsan satılmaz gardaşım olur

En kötü 37 si var, sıcalıkları düzgün açılmamış kalbur üstü modeller

Hocam bana kalsa 50 etsin çünkü bende de 4080 serisi kart var sonuçta :D ama 40'a yaklaşınca çiçeği burnunda yeni gelin gibi 5070 Ti seçeneği çıkıyor 4080 ile denk performans verip artı olarak MFG özelliğine ve daha az ısınan GDDR7 belleklere sahip

Hocam bana kalsa 50 etsin çünkü bende de 4080 serisi kart var sonuçta :D ama 40'a yaklaşınca çiçeği burnunda yeni gelin gibi 5070 Ti seçeneği çıkıyor 4080 ile denk performans verip artı olarak MFG özelliğine ve daha az ısınan GDDR7 belleklere sahip
Aynen öyle gardaşım saçma fiyatlar var sahibinden de onlara bakıp fiyat biçilmez

Eyvallah halo dayı, doğru diyorsun. Kartın kutusu olsa yine düşünecektim ama kutusu da yokmuş, satsan satılmaz gardaşım olur
Eyvallah reis avlayacaklardı az kalsın seni sırtlanlar rx9070 hiç satılmıyor emin ol . PP ne saygı duruşundayım şuan :D

9070 kutulu faturalı garantili +10K ben verim bana ver 4080'i. Çok mantıksız ticaret.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,704
Üyeler
187,554
Son üye
clesha
Geri