🔥Forza Horizon 6 19 Mayıs'ta Çıkıyor!🔥

Xbox indirimleri ne zaman?
300₺ olmuş bu mod.
Hocam 22 ocakta Xbox etkinliği var bence 22 ocakta indirim dönemi olur.

Hocam 22 ocakta Xbox etkinliği var bence 22 ocakta indirim dönemi olur.
6 ocakta kış indirimleri bitmiş. Nisan'da diyor Bahar indirimlerine zaten Mayıs'ta bitiyor gamepass. Yani nasip değilmiş diyip almıyorum.

• Üzgün
Reaksiyonlar: XPCX
6 ocakta kış indirimleri bitmiş. Nisan'da diyor Bahar indirimlerine zaten Mayıs'ta bitiyor gamepass. Yani nasip değilmiş diyip almıyorum.
Sağlık olsun hocam artık başka oyunlara bakın o zaman en azından yeni bir oyun denemiş olursunuz DLC yerine.

Normalde bende heves etmem ama japonya ilgimi çekiyor. Eğer şehri yapmayacaklarsa bence japonyada olmasının hiçbir anlamı yok. Gamepass var denicem oynatırsa ilk çıktığında. Yeni moza almıltım bşrqzda onun motivasyonuyla aldım şahsen. Ama şu da varki ben forza sürüş mekaniğini ne kadar beğensemde. Fiziğini vs. Oyun trzını hiç beğenmiyorum. Direksiyon setiyle zaten rekabetçi multi oynanmıyor. Crew gibi ilerlemeli yarış serisi olsa oynatır bence. Festivalmiş vs miş her oyunda saçma geliyor bana.
Modifiyeyide yaptırırlar umarım artık. İstediğimi gibi modifiye edebilelim fizikten ayrı yada çok etkilenmeden. Crewde sırf arabaya çıkartma yapmak bile eğlenceliydi. Arkadaşımla yarış serilerini üçlemeye çalışmak hala canım çekiyor arada.

Normalde bende heves etmem ama japonya ilgimi çekiyor. Eğer şehri yapmayacaklarsa bence japonyada olmasının hiçbir anlamı yok. Gamepass var denicem oynatırsa ilk çıktığında. Yeni moza almıltım bşrqzda onun motivasyonuyla aldım şahsen. Ama şu da varki ben forza sürüş mekaniğini ne kadar beğensemde. Fiziğini vs. Oyun trzını hiç beğenmiyorum. Direksiyon setiyle zaten rekabetçi multi oynanmıyor. Crew gibi ilerlemeli yarış serisi olsa oynatır bence. Festivalmiş vs miş her oyunda saçma geliyor bana.
Modifiyeyide yaptırırlar umarım artık. İstediğimi gibi modifiye edebilelim fizikten ayrı yada çok etkilenmeden. Crewde sırf arabaya çıkartma yapmak bile eğlenceliydi. Arkadaşımla yarış serilerini üçlemeye çalışmak hala canım çekiyor arada.
forza 5de şehir bile koymadılar forza 6 full şehir ve dağ arasında olacak bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aylık 450 tl mi o.O2 Ekrana ekmek banacaz o zaman
tek seferde 80 dolarcık da ödeyerek alabilirsin sonsuza kadar senin :D

forza 5de şehir bile koymadılar forza 6 full şehir ve dağ arasında olacak bence
ilk tanıtıldığında blog'da belirtilen bu şekildeydi
1768420302398.webp

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tek seferde 80 dolarcık da ödeyerek alabilirsin sonsuza kadar senin :D
bölgesel fiyatlandırma olacak hocam.
43 dolar olma ihtimali yüksek

Hala 4 oynuyorum, 5 ilgi çekici gelmemişti ama 6 nın Japonya da geçmesi şimdiden bi heyecan yarattı. Eminim güzel bir oyun olacak.

Geri