tayfn35
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 832
O zaman en mantıklısı almamak hocam bu tarz alısverişler artık çok riskliİmkanım yok ki elden alayım il uzaktı baya
O zaman en mantıklısı almamak hocam bu tarz alısverişler artık çok riskliİmkanım yok ki elden alayım il uzaktı baya
kargoya verse de dolandırabilir, onun da çok yöntemi var. ibanla böyle alışveriş artık olmaz.keşke s param isteseydini.z. IBAN ile kim inanır artık, herkes dolandırıcı, veya diyecektiniz kargo verdikten sonra para atarım diye. Sahibinden özellikle uyarıyor böyle şeylere karşı s param kullanın diye
Burası ya çok uğraş az pay al ya da soğuk su iç vakası oldu yani kısacasıkargoya verse de dolandırabilir, onun da çok yöntemi var. ibanla böyle alışveriş artık olmaz.
Aslında çooook acemice davranmışsınız fakat herkes yardımcı olmaya çalışıyor, ders almalısınız bidahaki sefere... ne yazık ki bu işler böyle, ya uyanık olacaksınız ya da sonu böyle vakalarla uğraşmanız gereken durumlara düşersiniz. bir de ad soyad ve adresinizi resimlerden kaldırın, kimin ne yapcaüğı belli olmaz internet aleminde... aslında çok dikkatsizsiniz de ama lütfen bunları iğneleyici olarak değil de öğretici olarak alın.Burası ya çok uğraş az pay al ya da soğuk su iç vakası oldu yani kısacası
Dünde aynısı bana yaptı bu elemanBen sahibinden de r5 5600 bakarken 3500 TL ye r5 5600 X gördüm sonra da direkt alım işlemi gerçekleştirdim fakat adam beni tüm numaralarından engelledi bu durumda ne yapmalıyım yazışma ss leri de var
farketmez hocam arkadaşlar burda öyle bahsetmişte mesajlaşma kayıtlarınız delil niteliğinde yeterli olur gönderdiğiniz banka kayıtlarından yapılan çekimler incelendiğinde ortaya çıkarBulunduğum yerde adliye var olur mu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sağolun ya şundan rahatım ben açıklamaya işlemci ücreti yazdım ondan sonuc alırım belki
resim ve video çek... pg öncesinde...Herkes param güvende ile alsaydın demiş ama bu sefer satıcı mağdur olabiliyor. Bu yüzden herkes param güvende açmak istemeyebiliyor. Sağlam işlemci versem ve takarken bozsa ve iade etmek isterse ne yapabilirim? Veya iade olarak düşük model işlemci iade etse? Arkadaş yeni ve referansı olmayan hesaptan almakla hata etmiş ama dolandırılmayı hak ettiği anlamına gelmiyor.
Kanıtlarla birlikte savcılığa git ve suç duyursunda bulun.
Aynı şahis benide dolabdirdi aw sansimiHerkes param güvende ile alsaydın demiş ama bu sefer satıcı mağdur olabiliyor. Bu yüzden herkes param güvende açmak istemeyebiliyor. Sağlam işlemci versem ve takarken bozsa ve iade etmek isterse ne yapabilirim? Veya iade olarak düşük model işlemci iade etse? Arkadaş yeni ve referansı olmayan hesaptan almakla hata etmiş ama dolandırılmayı hak ettiği anlamına gelmiyor.
Resim ve video olsa bile uğraştırır. Param güvende ile satıp dolandırılanlar var. En iyisi elden bence.resim ve video çek... pg öncesinde...
Ben reşit değilimkiTamam, şimdi voltranı oluşturun ve beraber savcılığa suç duyurunda bulunun![]()
dava da uğraştırır ama hiç olmaz ise elinizde haklı olduğunuzu gösterir bir kanıt olur ki genelde dolandırıcılar bulaşmaz böyle kişilere...Resim ve video olsa bile uğraştırır. Param güvende ile satıp dolandırılanlar var. En iyisi elden bence.