KASAM ve EKRAN kartım BANA değil BAŞKASINA Kargolandı

Bu hikayede atlanılan bir yer daha var. Konu sahibi arkadaşın bu kadar uğraşmasına sebep olan fakat pek bahsedilmeyen bir yer. Kargonun teslim edildiği yanlış "İnsan". İnsan olsaydı zaten bu kadar uğraşılmazdı. Demek ki kendini uyanık zanneden bedava malın üstüne konmaya çalışan ahlaksız, karakter yoksunu birisi. Bence onun da payı *ame*araj kadar vardır.

Önce tokatı vurup sonra lolipop verircesine yaptıkları vaade bak. Abi şu firma ile alakalı kaçıncı bu sorun ya. Hayır hiç mi kendilerini düzeltmeye yönelik hareket etmezler aşırı ilginç yani. Hocam hallolmayacak bir sorun değil ama aşırı can sıkıcı. Aynı durumu yaşasam kafayı yerdim valla. Geçmiş olsun.
Yalan yok kafayı yedim ve iş hayatımda da sorunlar yaşıyorum belki kart gelince çözebilirim (umarım). Fakat yapabileceğim bir durum yoktu, sadece bekleyip arayabiliyordum. İstanbulda olsam durum farklı olabilirdi fakat elin ıspartasında zor oluyor o tür şeyler

Komik olanda ben peki diyip bekleseydim ve aramasaydım 1-2 hafta en azından uzardı durum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu hikayede atlanılan bir yer daha var. Konu sahibi arkadaşın bu kadar uğraşmasına sebep olan fakat pek bahsedilmeyen bir yer. Kargonun teslim edildiği yanlış "İnsan". İnsan olsaydı zaten bu kadar uğraşılmazdı. Demek ki kendini uyanık zanneden bedava malın üstüne konmaya çalışan ahlaksız, karakter yoksunu birisi. Bence onun da payı *ame*araj kadar vardır.
Hala da uğraştırıyorlarmış, kendileri de ifade etti zaten. Firmaya teslim etmek istememiş gidip. Sonra da adresime gelin demiş fakat ikidir halledilemiyormuş durum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,048
Üyeler
188,355
Son üye
Kanashi
Geri