yok be aga adamın bannerinda 17 pro var hani sunu kim yapar dayı para almıyorsa sebebi ne olabilir bence ciddiragebait atıyo niye kapıyonuz hemen ya az sakin
yok be aga adamın bannerinda 17 pro var hani sunu kim yapar dayı para almıyorsa sebebi ne olabilir bence ciddiragebait atıyo niye kapıyonuz hemen ya az sakin
sence ben burda çok zenginim mi demek istedim sadece android kullanın dedik ne dedikolum sen benim gördüğüm en ezik adamsın gerçekten bak şu kadar eziklik seviyesine hiç şahit olmadım sana burda argüman özellik sunuyoruz ve android kullanmaya devam diyorsun eğer illa maddi durum karşılaştırmak istiyorsan dmden devam edebiliriz![]()
1300 TL'ye airtagsız apple anahtarlığı da alalımsence ben burda çok zenginim mi demek istedim sadece android kullanın dedik ne dedik
Vurgun o yönde değil mi kankam sen söyle zaten kullandığın şeyden memnun isen bu kadar karşı markaya kötüleme ihtiyacı hissetmessin samsung işine baksence ben burda çok zenginim mi demek istedim sadece android kullanın dedik ne dedik
Kanka dönemi iphone 11 dönemi ile karıştırıyolar o zaman olsa iphone derdim ama şuan 100 de 100 android ve ayriyaten İphone bunları öyle bir köleleştirmişki doğruları söyleyince sinir oluyorlarolum sen benim gördüğüm en ezik adamsın gerçekten bak şu kadar eziklik seviyesine hiç şahit olmadım sana burda argüman özellik sunuyoruz ve android kullanmaya devam diyorsun eğer illa maddi durum karşılaştırmak istiyorsan dmden devam edebiliriz![]()
Şuan bile değil Samsung için diyorum s227 yıl update alsa bile android ne kadar stabil olabilirki
m5 ipad pro 13 inç üstüne macbook pro üstüne 17 pro max 1 tb alacak param olsa ben de apple geçerimVurgun o yönde değil mi kankam sen söyle
s22 kötü telefon zatenŞuan bile değil Samsung için diyorum s22
macbookun gücü aynı derecede verecek laptop yok dersin kasa kurarım ama kasayı nereye taşıyalımm5 ipad pro 13 inç üstüne macbook pro üstüne 17 pro max 1 tb alacak param olsa ben de apple geçerim
macbook pro yerine 5070 ti lı pc dizebiliyorsun samsung ekosistem dizersen
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
s22 kötü telefon zaten
23 için söyle aynısını?
23ün tek kusuru güncellemesinin kısa olması onu da çözdüler 24 ile 7 yıla çıktı
yok mumacbookun gücü aynı derecede verecek laptop yok dersin kasa kurarım ama kasayı nereye taşıyalım
Evet o zamanlar cidden bende hayrandım ama iki markada artık aynı şeyleri pişirip önümüze koymaya başladı en azından samsung tarafında vergi indirimi varKanka dönemi iphone 11 dönemi ile karıştırıyolar o zaman olsa iphone derdim ama şuan 100 de 100 android ve ayriyaten İphone bunları öyle bir köleleştirmişki doğruları söyleyince sinir oluyorlar
fiyatı ucuz ve yazılımı iyi olmasa ona da bakmaz kimseEvet o zamanlar cidden bende hayrandım ama iki markada artık aynı şeyleri pişirip önümüze koymaya başladı en azından samsung tarafında vergi indirimi var