IOS 13 Yıllık İphoneye bile güncelleme geldi Samsung işine bak

olum sen benim gördüğüm en ezik adamsın gerçekten bak şu kadar eziklik seviyesine hiç şahit olmadım sana burda argüman özellik sunuyoruz ve android kullanmaya devam diyorsun eğer illa maddi durum karşılaştırmak istiyorsan dmden devam edebiliriz :D
sence ben burda çok zenginim mi demek istedim sadece android kullanın dedik ne dedik

sence ben burda çok zenginim mi demek istedim sadece android kullanın dedik ne dedik
Vurgun o yönde değil mi kankam sen söyle zaten kullandığın şeyden memnun isen bu kadar karşı markaya kötüleme ihtiyacı hissetmessin samsung işine bak :D

olum sen benim gördüğüm en ezik adamsın gerçekten bak şu kadar eziklik seviyesine hiç şahit olmadım sana burda argüman özellik sunuyoruz ve android kullanmaya devam diyorsun eğer illa maddi durum karşılaştırmak istiyorsan dmden devam edebiliriz :D
Kanka dönemi iphone 11 dönemi ile karıştırıyolar o zaman olsa iphone derdim ama şuan 100 de 100 android ve ayriyaten İphone bunları öyle bir köleleştirmişki doğruları söyleyince sinir oluyorlar

Vurgun o yönde değil mi kankam sen söyle
m5 ipad pro 13 inç üstüne macbook pro üstüne 17 pro max 1 tb alacak param olsa ben de apple geçerim
macbook pro yerine 5070 ti lı pc dizebiliyorsun samsung ekosistem dizersen
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Şuan bile değil Samsung için diyorum s22
s22 kötü telefon zaten
23 için söyle aynısını?
23ün tek kusuru güncellemesinin kısa olması onu da çözdüler 24 ile 7 yıla çıktı

m5 ipad pro 13 inç üstüne macbook pro üstüne 17 pro max 1 tb alacak param olsa ben de apple geçerim
macbook pro yerine 5070 ti lı pc dizebiliyorsun samsung ekosistem dizersen
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

s22 kötü telefon zaten
23 için söyle aynısını?
23ün tek kusuru güncellemesinin kısa olması onu da çözdüler 24 ile 7 yıla çıktı
macbookun gücü aynı derecede verecek laptop yok dersin kasa kurarım ama kasayı nereye taşıyalım

Kanka dönemi iphone 11 dönemi ile karıştırıyolar o zaman olsa iphone derdim ama şuan 100 de 100 android ve ayriyaten İphone bunları öyle bir köleleştirmişki doğruları söyleyince sinir oluyorlar
Evet o zamanlar cidden bende hayrandım ama iki markada artık aynı şeyleri pişirip önümüze koymaya başladı en azından samsung tarafında vergi indirimi var

mesela şuan şunu söyleeyim iphone 11 ne zaman çıktı 2019 sanırım aynı yıl çıkan samsungun adı bile konuşulmazken apple farkı burda ortaya çıkıyor

Geri