R5 5600 performansını denedim ama işlemcinin sürekli %100 olup kasma donma yaptığını gördüm benim eski işlemcim bile o kadar kötü değil gibi geldi bunun sebebi ne olabilir burada yazılanlara göre çok güçlü olması lazım R5 5600ün çünkü.
fosilleşmiş termal macunR5 5600 performansını denedim ama işlemcinin sürekli %100 olup kasma donma yaptığını gördüm benim eski işlemcim bile o kadar kötü değil gibi geldi bunun sebebi ne olabilir burada yazılanlara göre çok güçlü olması lazım R5 5600ün çünkü.
Isındığı için olabilir.R5 5600 performansını denedim ama işlemcinin sürekli %100 olup kasma donma yaptığını gördüm benim eski işlemcim bile o kadar kötü değil gibi geldi bunun sebebi ne olabilir burada yazılanlara göre çok güçlü olması lazım R5 5600ün çünkü.
fosilleşmiş termal macun
Sıcaklığı eklemeyi unuttum ben Ryzen ısınır diye düşünmüştüm ama bu işlemci hiç ısınmıyor şöyle diyim i3 işlemcim bundan 15 derece daha sıcaktı (Ryzen 60 derece i3 75 derece civarı) acaba işlemcide mi sorun var ısınması mı lazım bilmiyorum en son kullandığım Ryzen işlemci 1600 dü yeni serileri kullanan daha iyi bilir diye düşündüm.Isındığı için olabilir.