❌İndirim Bitti! Lian Li EDGE Gold 1000W 6799TL TAKSİTSİZ.

A tier.Aslında bende asus g1000 var.Öylesine almış gibi oldum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@yusuf7878 asus rog g1000 kronik cw sorunlu eğer iade edebilirsem 6.8k ya kullanılır mı ne dersiniz?
Bende g1000 aldım iade ettim daha üst w lı bakıyorum yoksa sorun yaşamadım

Niye ettiniz ya :D sorunsuzsa.Bu lianli A kalite ama bir şeyi zayıf kalıyordu diye biliyorum
W olarak daha fazla istedim yeterdi de olsun almışken fazla fazla olsun

A tier.Aslında bende asus g1000 var.Öylesine almış gibi oldum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@yusuf7878 asus rog g1000 kronik cw sorunlu eğer iade edebilirsem 6.8k ya kullanılır mı ne dersiniz?
ASUS ROG AURA'dan bahsediyorsanız buna geçmenin bir anlamı yok. Daha kötü bir ünite.

1770323443399.webp

A değil, B+ bir ünite. Ayrıca AURA kronik sorunlu değil. 5 kişiden en fazla birinde çıkıyor.

ASUS ROG AURA'dan bahsediyorsanız buna geçmenin bir anlamı yok. Daha kötü bir ünite.

Alıntıyı görüntüle

A değil, B+ bir ünite. Ayrıca AURA kronik sorunlu değil. 5 kişiden en fazla birinde çıkıyor.
Ben kullandım on numara ışıklı misikli ama w ileriye dönük yetmez deyip iade ettim

Alıntıyı görüntüle

Technopat forumda bahsedilirken hep öyle bahsedilmiş.Bende ki cw yükte olsa sorun etmezdim fakat boşta bile cw var.Psu tier listte de A diye geçiyor aslında

Alıntıyı görüntüle

Dipnot:Amazonla görüştüm güncel psum Asus g1000 stoğu yok.Muadil için thh ye başvurmam gerektiği söylendi.Eğer teknik serviste ki değişim raporu yeterli değil ise thh ile hiç uğraşmam.Lian li kullanırım.

Technopat forumda bahsedilirken hep öyle bahsedilmiş.Bende ki cw yükte olsa sorun etmezdim fakat boşta bile cw var.Psu tier listte de A diye geçiyor aslında
A tier alabilecek bir güç kaynağı değil Gold modelleri. İç bileşenler iyi değil o kadar da.

2 adet tanıdığım AURA kullanıyor hiçbirinde CW bulunmuyor. Şansa bağlı.

Boşta CW oluşmasının ana nedeni PWM kontrolcünün verimliliği arttırmak için burst moda geçmesi oluyor. Frekans düştüğü için CW duyulur hale geliyor. LLC'nin getirdiği bir şey. Kendi güç kaynağımda da var.

Hocam bahsi geçen forum garip ya yanlış yönlendirme yaptıkları için ban mı ne yedim yada ceza hatırlamıyorum haksız yere atıldı itiraz ettim haklı bulundum ki köküne kadar haklıyım o platform bana saçma geliyor

Hocam bahsi geçen forum garip ya yanlış yönlendirme yaptıkları için ban mı ne yedim yada ceza hatırlamıyorum haksız yere atıldı itiraz ettim haklı bulundum ki köküne kadar haklıyım o platform bana saçma geliyor
Biraz öyle haklısınız fakat bazı konularda işime yarıyor.Burada gibi kirli bilgi çok yok.
A tier alabilecek bir güç kaynağı değil Gold modelleri. İç bileşenler iyi değil o kadar da.

2 adet tanıdığım AURA kullanıyor hiçbirinde CW bulunmuyor. Şansa bağlı.

Boşta CW oluşmasının ana nedeni PWM kontrolcünün verimliliği arttırmak için burst moda geçmesi oluyor. Frekans düştüğü için CW duyulur hale geliyor. LLC'nin getirdiği bir şey. Kendi güç kaynağımda da var.
LLC dediğiniz koruma değil mi?Yanlış bilmiyorum.O kadar para verip tüm kasadan sadece psu sesi duymak çok rahatsız edici aslında.En sonunda gidip Highpower 850w hp2 alacağım fakat modüler değil.
Şu psu hakkında bilgi olsa her şey daha güzel olacak fakat düşüncem B-B+ bir şey olur

Geri