🔥İndirim NZXT C1200 Gold 1200W Gold Full Modüler ATX 3.0 PCIe 5.0 135mm Fanlı PSU 8,499TL

3.0 serisi ile patlama sorunu yaşayanlar redditte konuşmuş. 3.1 olanlarda sorun bildirilmemiş henüz. Bende de C1200 3.1 olan var inşallah sıkıntı yaşamam.

Bu versiyonu mu bilmiyorum ama C1200'de OCP devreye girmediğinden fotodaki vaziyet yaşanıyormuş.2023 versiyonu bu muhtemelen o versiyon bu olabilir.

1770832310729.webp

1200W ATX3.0 VE 8.5k ve marka psu olduğu için güzel duruyor. kalitesi bilenler yazabilir. tamamen fiyatından dolayı konu açıyorum
asus 1200 g zam yemişken alınır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

850watt sistem için bunu alsam sistemde sıkıntı çıkartırmı acaba ?
yoksa bunu alacağım Msı Mpg A850GS Pcıe5 850W 80+ Gold
bunu al daha iyi

asus 1200 g zam yemişken alınır

bunu al daha iyi
geçen 7300 düştü konu açtım diğer bir forum içinde kendim de aldım Millet taşlıyor herkes onu alcağına 1000w al diye diğeri 6600 lira gördüm boş indirim diyor (ne eski konu var neden akakçe de görünüyor). A kalite ürün, sinirlendim konuyu direk kapadım.

Asla fiyatını hak etmiyor.Moduler şart değilse high power performance hp1 850w bakabilirsiniz.
800w high power kullanıyorum şuan gold sertifikalı eski olduğundan diyebilirsin ama bobinlerden felaket ses geliyor yükte .Komik olan işlemciyi 65W çekince düzensiz güçten mi bilmiyorum yükte yaptığı sesten daha büyük bir cızırtı veriyor. Tabi kullanım ömrü diyebilirsin 4 sene oldu.

İkilemde kaldım cortlar diye uzak duruyorum fiyat yoksa kelepir

geçen 7300 düştü konu açtım diğer bir forum içinde kendim de aldım Millet taşlıyor herkes onu alcağına 1000w al diye diğeri 6600 lira gördüm boş indirim diyor (ne eski konu var neden akakçe de görünüyor). A kalite ürün, sinirlendim konuyu direk kapadım.

800w high power kullanıyorum şuan gold sertifikalı eski olduğundan diyebilirsin ama bobinlerden felaket ses geliyor yükte .Komik olan işlemciyi 65W çekince düzensiz güçten mi bilmiyorum yükte yaptığı sesten daha büyük bir cızırtı veriyor. Tabi kullanım ömrü diyebilirsin 4 sene oldu.
Coil whine bu.Asus rog g1000 var bilgisayarı açar açmaz boştayken bile coil whine var.Coil whinenın kalite ile alakası yok

Coil whine bu.Asus rog g1000 var bilgisayarı açar açmaz boştayken bile coil whine var.Coil whinenın kalite ile alakası yok
coil whine değil hocam farklı bir ses ve coil whine genelde göz ardı edebileceğin bir cızırtı oluyor. Benim dediğim yüksek bir ses ve deneme yanılma ile buldum düz kullanımda ses yok zaten. Zaten forumlarda kapasitör kalitesi (Japon) için niye rehberler var bobinlerin biraz daha stabil çalışmasını sağlamıyormu? Dediğim olayda buraya bağlanıyor zaten. Anlıyorum "Coil Whine" forumlarda kaderde varsa diye sabitlendi ama üreticinin geçirdiği akım ,tasarım da dahil neden bu olay normalleşiyor?

Son düzenleme:
Cortlayan model mi hocam bu yoksa değil mi

Geri