Yardım Samsung S24+ mı S25 FE mi?

evaviento

80+
Reaksiyon skoru
3
Merhaba, yakın zamanda telefon almak istiyorum. Samsung istiyorum, kamerası, pili ve aşırı ısınmaması önemli benim için. Telefon boyutu önemli değil.

İlk başta düz s24, s24 fe ve s25 fe arasında kalmıştım. Sonra daha uzun bi süre bekleyip düz s25 mi alsam diye düşündüm ama öğrenci olduğum için kolay değil. Bu yüzden en son s24 plusa bakmaya karar verdim.

Şu an S24+ ve S25 Fe arasındayım. Anlık olarak
S24+ 43.000 TL
S25 Fe 33.000 TL

aradaki 10klık farka değer mi? Bu fiyat bandında yine samsung olarak öneriniz nedir?

Merhaba, yakın zamanda telefon almak istiyorum. Samsung istiyorum, kamerası, pili ve aşırı ısınmaması önemli benim için. Telefon boyutu önemli değil.

İlk başta düz s24, s24 fe ve s25 fe arasında kalmıştım. Sonra daha uzun bi süre bekleyip düz s25 mi alsam diye düşündüm ama öğrenci olduğum için kolay değil. Bu yüzden en son s24 plusa bakmaya karar verdim.

S24+ 43.000 TL
S25 Fe 33.000 TL

aradaki 10klık farka değer mi? Bu fiyat bandında yine samsung olarak öneriniz nedir?
S25 FE tabii ki Fiyatına Göre Fark Yok Nerdeyse İşlemciler Aynı Zaten 10 K Fiyat Farkına Değmez Ek 1 Yılda Fazladan Güncelleme Alacaksın

halen daha s20 fe snapdragon modeli kullanan biri olarak düz s20 almadığıma pişman mıyım değilim çünkü o dönemin exynos 990 çok problemli diyorlardı ben de snapdragonlu modeli fe alayım dedim. şuan s25 fe ile s24+ arasındaki farklara bakınca aynı işlemci, s24+ 4 gb fazla ram daha optimize kamera (subjektif bir yorum, fe ler o konuda yetim bırakılıyor diye düşünüyorum) ve ultrasonik parmak izi sensörü açısından kesinlikle s24+ tercih ederdim.

S24+ 43.000 TL
S25 Fe 33.000 TL

Fiyat yakın olsa S24+ ama arada 10K lık bir şey yok.

39k ya hb satıyordu plusı.

zaten en az 1 ay bekleyip öyle alacağım da şimdiden kararlaştırmaya çalışıyorum
Alacağın zamana kadar fiyat araştırması yap bende bekliyorum hep aynı fiyatlar düşüş olmadı yeni seri çıkarsa belki düşer.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,446
Üyeler
189,085
Son üye
mertty1
Geri