Jelibonbon
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 239
nasıl giriliyor servis menüsüne hocam bilginiz var mı? ince ayar çekmek istiyorum televizyona
nasıl giriliyor servis menüsüne hocam bilginiz var mı? ince ayar çekmek istiyorum televizyona
Alan arkadaşların çoğu kullanmak için aldı. Böyle bir televizyonu satıp ne alabilirler ki? Çok iyi fiyata aldılar. Hepsiburada da stokların olmaması bittiğinden dolayıdır. Hepsiburada illaki firmadan ürünü tekrar istemiştir ama ellerinde olmadığı için firma verememiştir. Amazon ya anlaşma yapmıştır ya da öncesi sağlam bir stok yapmış olabilir. Kasım aralık ayında satılan çoğu ürün zaten zamlanacağı belliydi. Her sene klasik yaşanan senaryo. Bunun dışında ürün lansmana özel olduğu için o fiyattan satıldı ve bitti.sorması ayıp bu kadar televizyon satıldı neden hiçbiri sarı siteye düşmedi neden hepsiburada da şu an ilan yok neden sadece amazonda ve kasım ayında 65 inch alabilecekken şu an aynı fiyata 55 satılıyor bir saçmalık var
Aplikasyondan kastınız rec ise , geliştirici seçeneklerini açıp cihazı asla uykuya geçirme seçeneğini işaretlemeniz gerekiyor.aplikasyonlardan film vs. izlerken, bir süre sonra ekran koruma otomatik devreye giriyor.
her defasında kumandadan bir tuşa basmak gerekiyor, sinir edici.
ekran korumanın daha uzun zaman sonra devreye girmesini sağlamak veya tamamen kapatmak gibi bir ayar bulamadım.
gören/bilen var mı?
9.5 yıl sonra hatırlat cevabı söylerim.Bizim berberde vardi 6 ayda cope atti. Alipta 10 yil bozulmadan kullanan varmiki bunu