İntel ARC B580 hala problemli mi ?

Kemal Salih

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
274
islemcim ryzen 5 7500f. çok ağır oyunlar oynamıyorum. ikinci elden b580 dusunuyorum. hala driver ve optimizasyon konusunda sorunlari var mi ? ikinci elde hangi fiyatlara almak mantıklı olur ?

Son düzenleme:
2 ay öncesine kadar elimde sparkle modeli vardı cs oynuyorsan yanına bile yaklaşma ama hikayeli takılırım diyorsan iyidir

2 ay öncesine kadar elimde sparkle modeli vardı cs oynuyorsan yanına bile yaklaşma ama hikayeli takılırım diyorsan iyidir
CS oynamıyorum genelde hikayeli oynuyorum ilk çıktığında bazı oyunlarda cok iyi bazı oyunlarda da çok kötü olduğu söyleniyordu optimizasyonu problemli deniyordu hala oyle mi diye merak ettim ikinci elde ekran kartları inanilmaz uçuk fiyatlar olduğu için biraz aklımı çeldi b580

Kanka ne sorunu yasadin 2 ay once krallar gibi oynadim 5060dan daha iyi performans veriyor. Birde sparkle benimkinden de pahali.
reis pahalı olması önemli değil sonuçta b580. cs de 100 fps alıyordum 2k orta ayarlarda ve ilginç şekilde monitorum 2k 240 hz ydi çözünürlük değiştirsem 240 hz yapamıyordum oyunu 60 hz de takılıyordu hiçbir şekilde düzeltemedim. ekran kartımı 9060xt yaptım fps im 2k orta ayarlarda 100 den 300 e çıktı ve çözünürlük değiştirsem de 240 hz oynayabiliyorum. işlemcim 5600 ram de 32 gb 3200 bu arada

Geri