🔥İndirim ASUS TUF GAMING B850M-PLUS 9.014 TL

B760 dd4 modelini aldım yakın zamanda, gerçekten çok sağlam bir kart. ışıklı uyarı sistemi de var, açılmama durumunda hangi parçada sıkıntı olduğunu gösteren ışık sistemi var.
Ayrıca bol usb ve typ c çıkışıda var, güzel anakart.

B760 dd4 modelini aldım yakın zamanda, gerçekten çok sağlam bir kart. ışıklı uyarı sistemi de var, açılmama durumunda hangi parçada sıkıntı olduğunu gösteren ışık sistemi var.
Ayrıca bol usb ve typ c çıkışıda var, güzel anakart.
Degub led var artık ya nerdeyse her anakartta giriş seviyesi bazı kartlara bile koyuyorlar

Resident evil oyunu da hediye gelmiş oluyor bu arada bunu alana fiyat da iyi zaten 2k lık oyun da beleş oluyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu anakartı niye matx yaparsın ki

Bu anakartı niye matx yaparsın ki
ATX TUF'dan performans olarak hiçbir farkı yok ki zaten. VRM tipi ve soğutma sistemi, ses çipi, ethernet çipi, chipset, smd ve makro komponent yapısı her şey aynı. Bu anakart ATX formda üretilse estetikten başka hiçbir fayda sağlamayacaktı. mATX anakartlarda veri yolu uzunluğu daha kısa olduğu için aksine sinyalizasyon avantajı var. Overclock rekorlarının genellikle devasa ATX kartlarla değil, küçük ama sinyalizasyonu optimize edilmiş anakartlarla kırılmasının sebebi bu ITX ve mATX anakartlar zaten. ATX isteyen zaten kafadan 1500 TL fazla ödüyor TUF anakartlarda.

B850 olduğu için X serisi kadar abartı özellik sunmuyor ama f/p dengesi daha mantıklı duruyor. mATX yapısı kompakt sistem kuracaklar için avantaj, kasanın içinde derli toplu duruyor. RGB şov peşinde olanı çok heyecanlandırmaz ama stabil, uzun ömürlü ve kafası rahat bir sistem isteyen için gayet yerinde bir tercih, ihtiyacım olsa kesinlikle alırdım.

ATX ve WIFI takıntısı olmayan için fiyatına göre güzel kart, oyun hediyesi falan varmış, ihtiyacı olan için tadından yenmez.

fena anakart. Ben wifi adaptoru var diye düşünüp aldım meğer yokmuş. Tavsiye ederim çok kaliteli
1772654803911.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,955
Üyeler
189,947
Son üye
Atall
Geri