🔥İndirim SteelSeries Arctis Nova Pro X Wireless 13.865 TL

Fiyatı bir kenara güzel kulaklık, alınır.

Nasıl yardımcı olayım anlamadım
şöyle tavsiye olarak öneri olur maddi beklentimiz zaten yok aile bile maddi destek vermiyor ben MSI markasını seviyorum kasa anakart MSI Ekran Kartıda Msi Olsun İstiyorum Trio OC, Vanguard, En Son Kafayı Kırdım Vatanda Lightning Z Alacaktım Vazgeçtim Belli Olmaz Bana..

şöyle tavsiye olarak öneri olur maddi beklentimiz zaten yok aile bile maddi destek vermiyor ben MSI markasını seviyorum kasa anakart MSI Ekran Kartıda Msi Olsun İstiyorum Trio OC, Vanguard, En Son Kafayı Kırdım Vatanda Lightning Z Alacaktım Vazgeçtim Belli Olmaz Bana..
Benim ekran kartı asus dual 4060'tı kardeşimde palit 5060ti 16gb var marka olarak ikisinin de ne avantajını ne de dezavantajını gördüm. O yüzden dün gece inno 3d oc versiyon aldım sıcaklık testlerine baktım sorun yoktu ve aldım. Zaten çok güç çeken kart olmadığı için niyetim 1080p'de her şeyi ultra grafiklerde oynamak özellikle bu yıl çıkacakları hem vram hem de mfg sayesinde sorun yaşamayacağımı düşünüyorum ryzen 5 5600 sisteme takacağım kombinasyon videosunu da izledim full ayarlarda path tracing falan oynatmadığı oyun yok.

arctis nova elite kullanan birisi olarak bence bunun yerine hs80 maxta bakabilirsin. Nova pro wireless in ses kalitesi öyle ahım şahım değil, hs80 max in de öyle değil fakat mikrofonu çok daha iyi.

arctis nova elite kullanan birisi olarak bence bunun yerine hs80 maxta bakabilirsin. Nova pro wireless in ses kalitesi öyle ahım şahım değil, hs80 max in de öyle değil fakat mikrofonu çok daha iyi.
yazılımını çok iyi ayarlıyorum bende msi laptop vardı sattım laptop ses kalitesi ikiye katlanıyordu

HS80 Max al keyfine bak ya bu fiyat nedir. O fiyata stüdyo kulaklığı + ses kartı alırsın.

Bu paranın karşılığı olduğunu düşünmüyorum şahsi fikrimdir.

Kulaklıkta en büyük avantaj dock. Ve sınırsız pil ömrü diyebilirim. Güzel kulaklık ama eq ayarları biraz yoruyor

Geri