cimerin mahkeme niteliği mi var ?Cimer tüketici hakem heyetine göre daha hızlı çalışıyor. 14 günlük iade sürecimi servise göndererek baltalattılar
cimerin mahkeme niteliği mi var ?Cimer tüketici hakem heyetine göre daha hızlı çalışıyor. 14 günlük iade sürecimi servise göndererek baltalattılar
ya hocam dalga geçmenin hiç sırası değil sadece hızlı çözüm odaklı olmaya çalışıyorum varsa öneriniz buyruncimerin mahkeme niteliği mi var ?![]()
Tüketici hakem heyetine başvuruyorum o vakit
hocam sorun çözğldğyse aide edemezsin. catma hakkın geçmişgönderilen raporda bios güncellendi görüntü alındı denmiş ama tekrar denemek istemiyorum daha fazla uğraşmamak adına sadece iadesini istiyorum
tamamda cayma hakkım varken iademi reddettiler servise göndermemi istediler onu yaptım ama sonuç aynı ne yapabilirim? tüketici hakem heyetine başvuruda bulundum umarım sonuca ermiş olurhocam sorun çözğldğyse aide edemezsin. catma hakkın geçmiş
sen bence dalga geçiyorsun , satıcıyı cimere yazınca ne düşünüyorsun ki ?ya hocam dalga geçmenin hiç sırası değil sadece hızlı çözüm odaklı olmaya çalışıyorum varsa öneriniz buyrun
Cayma hakkı olarak değil sorunlu diye göndermişsindirtamamda cayma hakkım varken iademi reddettiler servise göndermemi istediler onu yaptım ama sonuç aynı ne yapabilirim? tüketici hakem heyetine başvuruda bulundum umarım sonuca ermiş olur
Denediğin işlemci 14. Nesilse cidden bios kaynaklı olabilir önce dene bence anakartı. THH ye başvurup haksız çıkarsan üstüne para ödersin.gönderilen raporda bios güncellendi görüntü alındı denmiş ama tekrar denemek istemiyorum daha fazla uğraşmamak adına sadece iadesini istiyorum
hocam 12. nesil işlemci ile denedim ilk aldığımda görüntü dahi alamadım sonra iade oluşturdum süreç yazdığım gibi teknik servis sorun olmadığını biosu güncelleyip yollandığını yazmıştı elime ulaştı ama denemeyeceğim o şekilde kalsın amacım iade etmek, iade için THH başvuruda bulundum neden üstüne para ödemeyebilirim?Denediğin işlemci 14. Nesilse cidden bios kaynaklı olabilir önce dene bence anakartı. THH ye başvurup haksız çıkarsan üstüne para ödersin.
hocam bende kabul ediyorum olabilir belki benim parçalarımda problem vardır bu durumlardan sonra açıkçası hevesim kaçtı direkt ddr5 anakarta geçtim ve aynı parçalarla kullanıyorumHocam servis çalışıyor diyorsa sorun başka parçada olabilir mi? Emin misiniz parçalarınızdan?
Kutusunu açıp kullandıysanız iade almama hakları var sanırım anakartlarda ancak arıza olursa iade alırlar, serviste arıza yok demiş.hocam 12. nesil işlemci ile denedim ilk aldığımda görüntü dahi alamadım sonra iade oluşturdum süreç yazdığım gibi teknik servis sorun olmadığını biosu güncelleyip yollandığını yazmıştı elime ulaştı ama denemeyeceğim o şekilde kalsın amacım iade etmek, iade için THH başvuruda bulundum neden üstüne para ödemeyebilirim?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam bende kabul ediyorum olabilir belki benim parçalarımda problem vardır bu durumlardan sonra açıkçası hevesim kaçtı direkt ddr5 anakarta geçtim ve aynı parçalarla kullanıyorum
hocam denemeden çalışıyor olup olmadığını nasıl anlayabilirdim ki asıl amacım kullanmaktı çalışmadığını fark edince direkt kutuladım iade oluşturdumKutusunu açıp kullandıysanız iade almama hakları var sanırım anakartlarda ancak arıza olursa iade alırlar, serviste arıza yok demiş.