🔥İndirim Crimson Desert Steam Key 1800TL

Denuvo varsa kırılmaz khazan, blade, wukong bunlar daha kırılmadı anca paylaşımlı hesapla oynarsınız o da denuvo varsa günlük limit koyar yani bu çaplı artık oyunlarda korsan beklemek çok zor oluyor indie oyun gibi direkt kırıkmıyor
Denuvo olup olmadığı belli değil. Denuvo olursa evet kırılmaz.

Denuvo olup olmadığı belli değil. Denuvo olursa evet kırılmaz.
Ben bu oyunun denuvo olmadan çıkacağını pek düşünmüyorum ya acaba khazan gibi olur mu oyun khazan ilk çıktığında 60 dolardı sonra 35 dolara düşürdüler bunlarda 70 dolardan mesela 50 dolara düşürür mü akıllarda kalıyor firmaların ne yapacakları belli olmuyor

Yanlış hatırlamıyorsam bu oyun çıktıktan sonra e postaya key geliyordu değil mi çok alasım var ama oyunun iyi çıkıp çıkmayacağı konusunda kararsızım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İade edin ustam 2 hafta geçmediyse yaz indiriminde oyun alırsınız
Okadar bekleyemem malesef zaten oyniyacak oyun bulamıyorum bunun çıkmasını dört gözle bekliyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam iade oluşturabilirsin diye biliyorum.
Biliyorum fakat bu sitelere pek güvenemiyorum

Ben bu oyunun denuvo olmadan çıkacağını pek düşünmüyorum ya acaba khazan gibi olur mu oyun khazan ilk çıktığında 60 dolardı sonra 35 dolara düşürdüler bunlarda 70 dolardan mesela 50 dolara düşürür mü akıllarda kalıyor firmaların ne yapacakları belli olmuyor
bu oyunun kendi magazasi falan olmazsa yakin zamanda indirime girecegini dusunmuyorum hocam. magaza gelirse zaten oradan tokatlarlar

Oyun tutarsa düşürmezler wukong gibi ama çok iyi çıkar da ilgi günden güne artarsa uzun süre aynı fiyatta kalır.

Oyun tutarsa düşürmezler wukong gibi ama çok iyi çıkar da ilgi günden güne artarsa uzun süre aynı fiyatta kalır.
oyuna ilgi çok var optimizasyon ve hikayesi iyi çıkarsa zaten wukong gibi 1 yıl falan indirimsiz bile olabilir merakla bekliyorum sanırım alacağım zaten :D

black desert oynayan varsa galiba oyunu ön sipariş verince black desertta içerik veriyormuş ona göre satın alın bu siteden alınca verilmiyormuş ön sipariş bonusları

sırf türkçe dil desteği ekledikleri için alasım geldi oyunu

Aldım bekliyorum bakalım enaba sayfasında oyun çıkış tarihinde key iletileceği yazılıyor daha öncedende enabadan key almış biri olarak 8-9 puanlı satıcılarda sorun yaşanacağını sanmıyorum en fazla 3-4 saat geç gelir kod.

Hocam almayı düşünüyorum ama şuan fiyat 2050₺ olarak gözüküyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,196,025
Üyeler
189,961
Son üye
byiultraw
Geri