O ihtimal yok artık 12Gb gelecek 60 serisi.hoş geldin rtx 6060 8gb bebek
Nvidia artık DLSS teknolojisini sadece bir FPS arttırma aracı olmaktan çıkarıp bir “kalite arttırma” aracına evirmek istiyor sanırım. Firma için çok mantıklı bir hamle düşünsenize AMD kart kullananlara göre oyunu daha yüksek grafiklerde oynayabiliyorsun bu müthiş bir şey. Bu durumda artık kimse saf kas gücü de diyemez diye düşünüyorum ama daha biraz yolu var hemen yaygınlaşmaz.
Sana demekki iyi travma yaratmışım kendimden gurur duymadım ama artık senin yaşamak için bi sebebin var
Amd az aklını kullanırsa öyle bir şey yapmaz.Millet optiscaler ile multi frame generation çalıştırabiliyor e millet yapabiliyorsa amd paşalar gibi yapabilir zaten FSR Diamondla MFG gelecek.ne anladım kı o zaman 9000 serısıde cop
Prototip için bile 2 tane 5090 kullanılması gerekmesi büyük problem. Ne kadar optimize olursa olsun giriş seviyesi olan 50-60 serileri bunu kaldıracak güçte olmicaklar. Günümüzde bile çoğu oyun 1080p de 8Gb vramden fazlasını yiyorken dlss5 teki ai improve ile vramden ekstra harcayıp alacağın fps dropuna değmicektir. Onun yerine nvidia bunu yeni bi teknoloji olarak, ne bileyim AQU (Ai Quality upgrade) tarzı absürd bi isimle çıkartsaydı kabul edebilirdim. Bir kere DLSS in çıkış amacı görüntü kalitesini bozmadan olabildiğince yüksek fps almaktı. Kimse çıkıpta bu tarz bi istekte bulunacağını sanmıyorum. Zaten yurt dışındada yeteri kadar tepki yedi. Millet şuan dalgasını geçiyor bununla alakalı.5000 serisinde test edilmiş zaten. Rtx 5060 ile Rtx 5090 performansı beklemesin kimse.
Ama illaki adamlar çalışır halde optimize edip belki kalite ayarları sunup çıkaracaktır. Dlss 5 teknolojisinin olmadığı kartlar artık sıradan kartlar maalesef ama tabii ki çöp değil ama sıradan. Dx 12 desteklemeyen ekran kartı gibi düşün.
bayadır takıp etmıyorum fsr diamond nedırAmd az aklını kullanırsa öyle bir şey yapmaz.Millet optiscaler ile multi frame generation çalıştırabiliyor e millet yapabiliyorsa amd paşalar gibi yapabilir zaten FSR Diamondla MFG gelecek.
FSR Redstone'un bir üstü AI Upscale tarafında yenilikler olacak.Path tracing ve Ray Tracingde iyileşmeler olacak ve Multi frame generation bunla birlikte gelecekmiş 2027de.Ama teoriye göre RDNA5 kartlara özel olacakmış yani 9000 serisine gelmeyecekmiş ama teori bu.bayadır takıp etmıyorum fsr diamond nedır