Ryzhem
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 7,036
- Bütçe
- 7000
Dostlarım rx 570 4 GB özellikli kartım var artık bazı oyunları karşılamadığı için yeni karta geçeceğim fakat piyasadan bilgim olmamakla size yazmak istiyorum.
Bundan önce bir kaç bilgisayarcılarla konuştum evet bilgisayarcılar pahalı ve sıkıntılı ama şöyle gerçekte var adamın ismi belli dükkanı belli, param güvende ile uğraşması var kargosu var kötü çıktığında geri iadesi olsun çok çok yoran işler bu yüzden herşeyi tek seferde bitirmek istiyorum.
Benim kartımı alıp üstüne şu kadar eklersem verdikleri teklifler şunlar
1/ Gtx 1660 ti için kart+4 bin
2/Rtx 2060 6 GB için+5 bin
3/rtx 2060 super+6 bin
4/Rx 6600+6.5 bin
Bu kart fiyatları tahminen ne kadar bilmiyorum ama mantıklı olabilecek hangileri vardır beni piyasayı bilgilendirip hangisine yönelmeliyim
Sistemimi yazıyorum (Genellikle günlük kullanım+online oyun olacak çok ağır oyunlar oynamıyorum)
Ryzen 5 5500+B450m-H+600w+80w psu.
Bundan önce bir kaç bilgisayarcılarla konuştum evet bilgisayarcılar pahalı ve sıkıntılı ama şöyle gerçekte var adamın ismi belli dükkanı belli, param güvende ile uğraşması var kargosu var kötü çıktığında geri iadesi olsun çok çok yoran işler bu yüzden herşeyi tek seferde bitirmek istiyorum.
Benim kartımı alıp üstüne şu kadar eklersem verdikleri teklifler şunlar
1/ Gtx 1660 ti için kart+4 bin
2/Rtx 2060 6 GB için+5 bin
3/rtx 2060 super+6 bin
4/Rx 6600+6.5 bin
Bu kart fiyatları tahminen ne kadar bilmiyorum ama mantıklı olabilecek hangileri vardır beni piyasayı bilgilendirip hangisine yönelmeliyim
Sistemimi yazıyorum (Genellikle günlük kullanım+online oyun olacak çok ağır oyunlar oynamıyorum)
Ryzen 5 5500+B450m-H+600w+80w psu.