Zarafel
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 351
11.600 e geldiKaça geldi o anakart, hepte indirimler beyazdabirazda siyahlar girse keşke :l
11.600 e geldiKaça geldi o anakart, hepte indirimler beyazdabirazda siyahlar girse keşke :l
Anakart kutusundan m2 vidası dışında vida çıkmaz zaten.kablolar vidalar olmadan nasıl baglayabildin anakartı
umarım benimkide sizinki gibi temiz gelir dünkü indirimden aldıgım anakartı iade ettim bunu aldıgım için
Anakartı kasaya bağladıgımız vidalar anakartın vidaları değil mi kasada mı oluyorduAnakart kutusundan m2 vidası dışında vida çıkmaz zaten.
Bence temizdir ya birisinin kasasına sığmamışta iade etmiş olabilir. O şekilde iade çok oluyor.11.600 e geldiDün aldıgım B850 yide iptal ettim kargodayken anakart sıkıntısız çalışıyodur umarım xd
Kasa da oluyorAnakartı kasaya bağladıgımız vidalar anakartın vidaları değil mi kasada mı oluyordu
Kasadan cikiyor hepsi.Anakartı kasaya bağladıgımız vidalar anakartın vidaları değil mi kasada mı oluyordu
Valla üründe Yeni gibi - Mükemmel yazmasa almazdım perşembe teslim gözüküyor yazarım sonucu burayaBence temizdir ya birisinin kasasına sığmamışta iade etmiş olabilir. O şekilde iade çok oluyor.
20 saate kadar pil ömrü diyor wireless ama neye göre kime göreBunu 2k ya çektim ama daha önce hiç kulaklık kullanmadım nasıldır?HyperX Cloud Stinger 2 kablosuz oyun kulaklığı, bilgisayar ile uyumlu. Gürültü önleyici döner sessize alma mikrofonu, rahat hafızalı köpük, 20 saate kadar pil ömrü : Amazon.com.tr: Bilgisayar
HyperX Cloud Stinger 2 kablosuz oyun kulaklığı, bilgisayar ile uyumlu. Gürültü önleyici döner sessize alma mikrofonu, rahat hafızalı köpük, 20 saate kadar pil ömrü : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Yani kötü mü20 saate kadar pil ömrü diyor wireless ama neye göre kime göre
Baya kötü kablolu kulaklıktan farksız hocam 20 saat benceYani kötü mü![]()
Aldığı fiyat uygun ama ona göre değerlendirirsek şarj yormaz bence, günlük işi bitirince takar.Baya kötü kablolu kulaklıktan farksız hocam 20 saat bence
Zaten razer leviathan x v2 haporlerim var. Bunu Belki lazım olur diye aldım. Bakalım beğenmezsek iadeAldığı fiyat uygun ama ona göre değerlendirirsek şarj yormaz bence, günlük işi bitirince takar.