🔥İndirim XPRİME OYUNCU KOLTUKLARI İNDİRİMDEYKEN ALINIR MI?

Frkndmt

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,028
Merhaba iyi forumlar, xprime sitesinde şu anda indirim bulunmakta 6k ve 7k ya koltuklar bulunuyor sizce alınır mı? Hangisi modeli alınmalı?

Son düzenleme:
bende onlara baktım bbl edition modeline baktım araştırdım biraz en son exvega andromeda ile hawk gamng chair fame modeli arasında kalıp hawk fame modeline karar kıldım son dk fikrim değişmezse eğer yarında siparişi vericem

bende onlara baktım bbl edition modeline baktım araştırdım biraz en son exvega andromeda ile hawk gamng chair fame modeli arasında kalıp hawk fame modeline karar kıldım son dk fikrim değişmezse eğer yarında siparişi vericem

Hawk larla arasında çok fazla fiyat farkı var benim bütçe de kısıtlı 10k lar biraz fazla geliyor bunlardan birini alayım diye düşündüm

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Neo modelini aldım arkadaşlar ilk sipariş ve eft indirimiyle falan 6595 TL'ye geldi.

Hawk kullandım çok sert koltuk, Xprime soft kullanıyorum şu an mis gibi memnunum.

hala ofis koltuğundan yanayım

fiyatı da güzel hocam :)
Hocam ben geçen sene 8.800 falan almıştım valla artmış fiyatı ama hawk 14.000 TL'lik bir koltğuunu aldım inan ki ben beğenemedim.
xPrime Neo kumaş koltuğu aldım hocam 6500 civarına geldi nasıl sence?
Kankam xprimedan masa aldım, 2.5 yıl hiç aşınma olmadı. Yaklaşık 1 yıldır da xprime soft koltuğunu kullanıyorum çok memnunum.

Hocam ben geçen sene 8.800 falan almıştım valla artmış fiyatı ama hawk 14.000 TL'lik bir koltğuunu aldım inan ki ben beğenemedim.

Kankam xprimedan masa aldım, 2.5 yıl hiç aşınma olmadı. Yaklaşık 1 yıldır da xprime soft koltuğunu kullanıyorum çok memnunum.
Soft'a baktım da baya pahalıymış ama güzel de duruyor tabi ki :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hala ofis koltuğundan yanayım
Hocam ofis koltukları da az değil baktım 4-5 k civarları onlar da almışken sağlam kaliteli uzun süre kullanabileceğim bir şey almak istedim.

SAKIN ALMA asrın hatasını yaparsın en ufak hatada müşteri sorunu derler 3 bin liralık koltuğun oturak kısmının demirleri kırıldı 2500 fiyat çektiler o kadar dandik mal kullanıyorlar git hawk al adamlar 1.5 yıl sonra bile beleşe garantiden ürün değiştiriyorlar

SAKIN ALMA asrın hatasını yaparsın en ufak hatada müşteri sorunu derler 3 bin liralık koltuğun oturak kısmının demirleri kırıldı 2500 fiyat çektiler o kadar dandik mal kullanıyorlar git hawk al adamlar 1.5 yıl sonra bile beleşe garantiden ürün değiştiriyorlar
Keşke hawklar 6500 olsa da hawk alsaydım bro. Neo kumaş modelin siparişini verdim.

Geri