🔥İndirim Bosch Akülü Darbeli Matkap 4.650 TL 9 Taksit Peşin Fiyatına

Sonoc756

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
7
Merhaba,

Alanında en iyilerden biri olan üründe fiyattan ziyade taksit avantajı başlamış.
Peşin fiyatına 3 taksit varken 9 taksite çıkmış.

Full Set bir ürün ve son 21 adet kaldı.

4.8/5 Puan 2.254 Değerlendirme.

bunların yeşilleri kötü mavileri iyi miydi öyle bi muhabbet vardı

Bosch advanced impact 18v - 80 modeli var bende. Ev için fazla bile. Ağır ve çok güçlü olduğunu düşünüyorum. Ben hem darbeli delme hemde vidalama olarak kullanıldığı için bu modeli almıştım. Batarya olarak süpürgenin bataryasını kullanıyorum. Aynı ekosistem olduğu için birbirine oluyor.

Einhell alınabilir, tmm Bosch güzel kalite ama bu fiyat bandında einhellin de çok iyi ürünleri mevcut.

Bosch advanced impact 18v - 80 modeli var bende. Ev için fazla bile. Ağır ve çok güçlü olduğunu düşünüyorum. Ben hem darbeli delme hemde vidalama olarak kullanıldığı için bu modeli almıştım. Batarya olarak süpürgenin bataryasını kullanıyorum. Aynı ekosistem olduğu için birbirine oluyor.
Bende de einhellin 60 lığı var gayet yeterliler ya duvarda deliyor

Yeşiler pek iyi değil, mavi iyi olan seri. Ama son 5 yıldır mavilerin de kalitesi düştüğü dillerde. Ben black decker kullanıyorum. Evde fazlasıyla yetiyor.

Bunu almayın bende aynısı var bir işe yaramıyor. Çok ciddiyim mavi olanından alın profesyonel olan modelden kömürsüz olsun bir daha arkanıza bakmazsınız.

einhell ev kullanamı için okey ama iş için olmaz mandren sıyırıyor dişli kırıyor zorladınmı
Hocam iş için zaten Bosch un yeşili alınmaz, einhellin de kalitelisi pro olanı var. Bütçe meselesi tamamen. Benim bütün aletler neredeyse mavi Bosch o ayrı,einhell de var yani arasında çok ahım şahım fark yok , dişli sıyırma işi kullanıma göre değişiyor, sen tutup makine kapasitesi üstüne çıkarsan bütün cihazlar sorun çıkarır.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ev için mavi olan mı yeşil olan mı alınmalı
Hocam herkes yazmış yorumları okuyun bir zahmet. Tekrar yazayım mavi profesyonel olan , yeşil ev için normal kullanım cihazlardır

Hocam iş için zaten Bosch un yeşili alınmaz, einhellin de kalitelisi pro olanı var. Bütçe meselesi tamamen. Benim bütün aletler neredeyse mavi Bosch o ayrı,einhell de var yani arasında çok ahım şahım fark yok , dişli sıyırma işi kullanıma göre değişiyor, sen tutup makine kapasitesi üstüne çıkarsan bütün cihazlar sorun çıkarır.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam herkes yazmış yorumları okuyun bir zahmet. Tekrar yazayım mavi profesyonel olan , yeşil ev için normal kullanım cihazlardır
alınır mı? evde kullanmaya çin malı danik şeyler perişan ediyor yok batarya pat diye gidiyor iş yaparken

Geri