IEM Kulaklık alınır mı?

hocam uğraştırıyorum kusura bakma öncelikle 6-7-8k ya çıksak neler var sormamın amacı şu alternatifler neler neler alınabilir ona göre aralarında karar vermek isterim o yüzden
Hocam sıralayım sana o zaman bak şimdi
Düşük bütçe - Tangzu WAN ER SG II , 7hz Elua Ultra
Düşük, Orta bütçe: Kefine Klean, Simgot EW200
Orta bütçe: Simgot EW300, Dunu Titan S2, Simgot EA500LM
Yüksek bütçe: Simgot SUPERMIX 4, Melody wings venus, Kefine Quatio
ben şahsi tercih edicek olsam
7HZ Elua Ultra
Kefine Klean
Simgot EW300
Simgot SUPERMIX 4
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

dostum simgot ew300 çok eğlenceli çalan bir iem, özellikle bas seviyorsan çok farklı ve güzel bir karakteri var. Müzik dinlemek istediğim zaman ilk tercihim bu oluyor. 4 Bin saate yakın CS2 deneyimim var, konum tespiti, seslerin ayrımı ve mesafeyi çok güzel şekilde veriyor. eğer kulakiçi kulaklık takmak ile ilgili bir sıkıntın yoksa kesinlikle pişman olmazsın.
Sizde şahsen var mı ?

Hocam sıralayım sana o zaman bak şimdi
Düşük bütçe - Tangzu WAN ER SG II , 7hz Elua Ultra
Düşük, Orta bütçe: Kefine Klean, Simgot EW200
Orta bütçe: Simgot EW300, Dunu Titan S2, Simgot EA500LM
Yüksek bütçe: Simgot SUPERMIX 4, Melody wings venus, Kefine Quatio
ben şahsi tercih edicek olsam
7HZ Elua Ultra
Kefine Klean
Simgot EW300
Simgot SUPERMIX 4

Sizde şahsen var mı ?
evet, söylediğim kulaklıkların çoğu şuan elimde mevcut. başka modelleri de denemek için bazılarını sattım ancak ew300 duruyor.

dostum simgot ew300 çok eğlenceli çalan bir iem, özellikle bas seviyorsan çok farklı ve güzel bir karakteri var. Müzik dinlemek istediğim zaman ilk tercihim bu oluyor. 4 Bin saate yakın CS2 deneyimim var, konum tespiti, seslerin ayrımı ve mesafeyi çok güzel şekilde veriyor. eğer kulakiçi kulaklık takmak ile ilgili bir sıkıntın yoksa kesinlikle pişman olmazsın.
hocam tek sıkıntı silikon olmaları kulağıma daha uyan bir silikon görmedim alayı düşüyor hammerhead hariç onda zaten silikon uç olmuyor

hocam tek sıkıntı silikon olmaları kulağıma daha uyan bir silikon görmedim alayı düşüyor hammerhead hariç onda zaten silikon uç olmuyor
Yav dostum kulak üstünden takılıyor zaten bunlar düşme ihtimali yok.

evet, söylediğim kulaklıkların çoğu şuan elimde mevcut. başka modelleri de denemek için bazılarını sattım ancak ew300 duruyor.
EW300 G.O.A.T

EW300 G.O.A.T
tamamdır hocam o zaman ilk tercihim ew300 hem oyun hem müzik için ideal dimi hocam

EW300 G.O.A.T
gerçekten mükemmel bir kulaklık, aslına iem'lerle tanışmamda zamanında siz ve forumdaki diğer arkadaşlar da vesile olmuştunuz. gümrük yasalarından önce shenzhenaudio ve linsoul'dan az alışverişim olmadı :)

umarım siz de en yakın zaman da kavuşursunuz hocam. zor olan güzeldir derler
Geçen bu forumda Tangzu wan er sg II 'ye fason diyip Wraith Sense öven birisi gördüm burada da garip insan çok

umarım siz de en yakın zaman da kavuşursunuz hocam. zor olan güzeldir derler
Herkes öldürür sevdiğini

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,893
Üyeler
196,843
Son üye
pinpirikadam