Zarafel
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 462
hangi rami aldınOnay gelmiş benimkine de
hangi rami aldınOnay gelmiş benimkine de
Benim de amacim buydu aslinda. Sistemde 32GB 5600Mhz Corsair Dominator var, hazir anakart almisim destegi de var alip deneyeyim dedim firsat olmadiValla çok güzel rammiş , sırf meraktan bende x870e anakartımla test yapardım
Sabredin onaylanacak er ya da geç.18:12'de aldığım ram bile hala onaylanmadı... Hadi be Vatan...Alıntıyı görüntüle
Hocam gönderiyorlar, arayın durumu anlatın. Mail de gönderebilirsiniz. Ürünü satın alırken 2'den fazla alımlar diye belirtiyor. Bu durumu mailde belirtin. Sizi arayıp telefon üzerinden yeni sipariş oluşturup 2.'yi gönderiyorlar. Bir önceki indirimden iptal edilen 2. rami mail yöntemiyle almıştım.Sat gitsin boşver.Muhtemelen itiraz etsen de göndermezler ikinciyi.
Teşekkürler hocam.Hocam sen geç kalmışsındır. Normalde hepsi açıktı. Sonrasında stoklar bitince stoktaki mağazaları gör kısmı geliyor.
Teşekkürler hocam.Vardı neredeyse hepsinde, birkaç dakikada bitti çoğu.
Eyvallah daha iptal etmediler iptal ederlerse dediğini yapacağım hocam.Hocam gönderiyorlar, arayın durumu anlatın. Mail de gönderebilirsiniz. Ürünü satın alırken 2'den fazla alımlar diye belirtiyor. Bu durumu mailde belirtin. Sizi arayıp telefon üzerinden yeni sipariş oluşturup 2.'yi gönderiyorlar. Bir önceki indirimden iptal edilen 2. rami mail yöntemiyle almıştım.
üst mesajlarda vardı kargo aşamasına gelenlerRami kargolanan oldu mu?