Apple airpods pro 3 250tl hoşgeldin kuponu ile birlikte 11.549 tl

daha yeni aldım 12ye çok da sıcak fırsat değilmiş bu arada androidde çalışmıyor alacak varsa hiç düşünmesin sırf airpods için ip 17 sipariş ettim
çalışıyor airpodslar androiddede pclerdede sadece apple a özel kafa izleme vs çalışmıyor telefonda kullanıyorum pc dede kullanıyorum sadece bu farkları var

çalışıyor airpodslar androiddede pclerdede sadece apple a özel kafa izleme vs çalışmıyor telefonda kullanıyorum pc dede kullanıyorum sadece bu farkları var
bir şarkıda 3 saniye içerisinde 10 kere kesiliyor ses sadece apple music kayıpsızda değil spo yt vs heryerde kesik kesik geliyor sesler

1776981184588.webp

350tl kuponu mu ne var airpods4 bu fiyata geliyor.

Bankadan hediye geldi bu kulaklık bana 10500e satamadım.

bir şarkıda 3 saniye içerisinde 10 kere kesiliyor ses sadece apple music kayıpsızda değil spo yt vs heryerde kesik kesik geliyor sesler
pcde oluyorsa MagicPods indir ve ayarlarını yap. Uygulama 5tl falandı değişmediyse fiyatı, Microsoft Store'da var.

PC ile çok rahat çalışıyor bu uygulama ile.

ipadimde sorunsuz çalışıyor androidde berbat eq bile yaptırmıyor androidde bile nasıl yaptılarsa artık
android'de anc dahil sorunsuz çalışıyor. bende kulaklık üzerinden şarkı durdurma değiştirme falan çalıştırmıyor sadece, ses açma kısma oluyor bi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,301
Üyeler
192,998
Son üye
enesaltintaa
Geri