❌İndirim Bitti! WRAİTH 23 NİSAN İNDİRİMLERİ BAŞLANGIÇ 23.04.2026 BİTİŞ 26.04.2026

Güncel olarak WLmouse beast x pro kullanıyorum bir önceki serisini. Ona yakın gripte bir mouse bakıyordum ama, fiyatlar gereksiz uçmuş.

Burası diğer Forum sitelerine benzemez dostum, diğer forumlarda wraith indirim konularına yazdıklarımızı sildirdiler hemen, forum yöneticilerinin bile tahammülü yok heralde wraithi eleştirenlere hemen siliyorlar. Bu arada bilmeyenler için yine belirtelim biz, 14 GÜNLÜK YASAL İADE HAKKI YOK.
hocam tartışma çıkmasını istemiyorum burda sadece alacak olan arkadaşlara yardımcı olalım diye açtım konuyuyu biliyorum en baştada söyledim iade politikasını bilmeyen yok ama hatırlattığınız için teşekkürler

Gecen aylarda waizowl v2 yi 3800 e almıştım zaten

5k falan max

@mornix VXE DRAGONFLY R1 SE+ alınır mı hocam 1200 TL ye
yok az daha ekle git atk a9 al daha iyi ama ordan önerimde plus modeli olur kullandım öneriyorum ama iade meselesini unutmayın wraith iade konusunda çok sıkıntılı bir firma bozuk çıksa bile uğraştırıyor

Flydigi düşürmemiş çakallar :D

vajfhwegegı bir kaç ürün düşürmemişler arka tarafta diğer ürünlerin indirimlerini hazırlıyorum bakarsınız onlarada
gamepad var mı öneri ben pek anlamam o işlerden.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,061
Üyeler
192,864
Son üye
evrebyrli35
Geri