burda alınabilecek bir kaç mouse var bütçeniz ne kadar önereyimhocam iyi forumlar aula f75 kullanıyorum gayet memnunum ama sıkıldım gibi , hangi kablosuz klavyeyi önerirsiniz indirimler hakkında pek bilgim yok cazip olsan varsa bilgilendirirseniz sevinirimevet ama gördüğüm kadarıyla bir kaç üründe indirim var
hocam tartışma çıkmasını istemiyorum burda sadece alacak olan arkadaşlara yardımcı olalım diye açtım konuyuyu biliyorum en baştada söyledim iade politikasını bilmeyen yok ama hatırlattığınız için teşekkürlerBurası diğer Forum sitelerine benzemez dostum, diğer forumlarda wraith indirim konularına yazdıklarımızı sildirdiler hemen, forum yöneticilerinin bile tahammülü yok heralde wraithi eleştirenlere hemen siliyorlar. Bu arada bilmeyenler için yine belirtelim biz, 14 GÜNLÜK YASAL İADE HAKKI YOK.
gamepad var mı öneri ben pek anlamam o işlerden.vajfhwegegı bir kaç ürün düşürmemişler arka tarafta diğer ürünlerin indirimlerini hazırlıyorum bakarsınız onlarada
benim kullandığım xbox var 9.nesil arada gaming gecesinde giriyor indirime bak derimgamepad var mı öneri ben pek anlamam o işlerden.