🔥İndirim MSI MAG B850 TOMAHAWK MAX WIFI 12.512 TL

Hocam asgari ücretli biriyseniz özellikle ramleri sarı siteden kapalı kutu falan aramanızı tavsiye ederim. 1 Maaşınızı rame vermeye gerek yok bence. İşlemciyi de aynı şekilde yapabilirsiniz ara sıra 11e falan satan bulunabiliyor. Ekran Kartı olarak yine sarı siteden neredeyse 5070 fiyatına 5070Ti alsanız daha performanslı olabilir. 5070 çok arada kalmış bir model ne f/p ne üst segment saçma sapan bir kart bana göre. PSU olarak F/P enermax revolution III 850W modeline bakabilirsiniz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Nvidia muhtemelen 5070 Super'i 16 GB yapacaktı iptal olunca 5070 öyle ortada kalan bir kart oldu heralde.
Çok teşekkür ederim hocam. Sarı sitendende bakmaya başlayayım yavaştan. Üniversite işi hallolana kadar asgari maaşlayız maalesef :( işsiz kalmazsak sonradan para elimize geçince en iyilerini çekeriz inşallah formdaki herkesin en iyisine sahip olma dileğiyle tekrardan teşekkür ederim.

hala indirim devam ediyor bunda arkadaşlar. değerlendirmek isteyen varsa kaçırmasın

Hangi işlemciyi kullanacaksın hocam bir de bütçen nedir
Ben kendime 9850x3d aldım. Kardeşime anakart lazım 7800x3d için. Bütçe belirsiz ama uygun fiyatlı bir şey lazım uçmaya gerek yok.

Bu anakartı tavsiye etmiyorum. 13 gün yoğun kullanıp iade ettim ve Tuf b850 plus'a geçince nefes aldım. Birincisi boot süresi gerçekten çok yavaş. İkincisi expo profilleri default hali çok kötü ve ram overclockunda kesinlikle tuf b850 kadar iyi değil. Müthiş değerler elde ettim şuan tuf b850 plus ile. Ayrıca undervolt performansı asusta çok daha iyiydi. Daha düşük çekirdek voltajında stabil çalışıp daha düşük sıcaklıklar elde edebiliyorum. Daha da asus'dan şaşmam.

Teşekkürler hangisi mantıklı peki colorful mu yoksa eagle mı? https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-msi-pro-b650-a-wi-fi-amd-am5-ddr5-atx-fiyati,1050178204.html bunu bulmuştum bende dün gece bu nasıldır?
Hocam açıkçası baktığınız MSI modelinden çok memnun olanı da gördüm sayıp söveni de gördüm. Normalde tomahawk kadar dolu bir kart ama tercih sizin. Colorfulda çok dolu bir model eğer BIOS unda problem yaşamam diyorsanız gönül rahatlığıyla satın alabilirsiniz. Ama bana en güvenli seçenek olarak B650 Eagle veya Eagle AX geliyor açıkçası. Ama tekrar söylüyorum bunlar diğerleri kadar dolu anakartlar değil.

Hocam açıkçası baktığınız MSI modelinden çok memnun olanı da gördüm sayıp söveni de gördüm. Normalde tomahawk kadar dolu bir kart ama tercih sizin. Colorfulda çok dolu bir model eğer BIOS unda problem yaşamam diyorsanız gönül rahatlığıyla satın alabilirsiniz. Ama bana en güvenli seçenek olarak B650 Eagle veya Eagle AX geliyor açıkçası. Ama tekrar söylüyorum bunlar diğerleri kadar dolu anakartlar değil.
https://www.vatanbilgisayar.com/asu...50-soket-am5-ddr5-8000mhz-oc-m-2-anakart.html vatan indirimlerinden de bunu buldum şuanda da asus tuf kullanıyor bunu da alabilirim.

Toma bile olsa b850 ye o parayı vermem. 11 üstüne çıkınca radara x870ler giriyor.

Bu anakartı tavsiye etmiyorum. 13 gün yoğun kullanıp iade ettim ve Tuf b850 plus'a geçince nefes aldım. Birincisi boot süresi gerçekten çok yavaş. İkincisi expo profilleri default hali çok kötü ve ram overclockunda kesinlikle tuf b850 kadar iyi değil. Müthiş değerler elde ettim şuan tuf b850 plus ile. Ayrıca undervolt performansı asusta çok daha iyiydi. Daha düşük çekirdek voltajında stabil çalışıp daha düşük sıcaklıklar elde edebiliyorum. Daha da asus'dan şaşmam.
hocam ryzen 7 7800x3D, 6000hz cl30 16/32? ram, 5070 12gb ekran kartı ile sorun yaşar mıyım sizce? Genel olarak MSI ürünlerini beğenen biriyim. bunun B650 chipsetli halini kullanan arkadaşım memnundu baya ama cevabınızı okuyunca bir tereddüte düştüm.

hocam ryzen 7 7800x3D, 6000hz cl30 16/32? ram, 5070 12gb ekran kartı ile sorun yaşar mıyım sizce? Genel olarak MSI ürünlerini beğenen biriyim. bunun B650 chipsetli halini kullanan arkadaşım memnundu baya ama cevabınızı okuyunca bir tereddüte düştüm.
Açıkçası ben tweak ile limitleri zorlayan ileri seviye bir kullanıcıyım. MSI B850 Tomahawk bu konuda benim için net sınıfta kaldı. Bu şekilde bir kullanım yapmayacaksanız memnun kalacağınızı düşünüyorum. Boot süresinin ASUS TUF'a göre uzun olmasını da göz önünde bulundurun. Tüm anakart markalarını AM5'de deneyimledim fakat Asus kadar hızlı boot süresine sahip olan bir anakart henüz görmedim. MAG ve Tomahawk serileri bileşen açısından oldukça iyi fakat TUF serisinin gerçekten premium hissiyatı bir başka. Anakartın verdiği güveni hissediyorum.

Açıkçası ben tweak ile limitleri zorlayan ileri seviye bir kullanıcıyım. MSI B850 Tomahawk bu konuda benim için net sınıfta kaldı. Bu şekilde bir kullanım yapmayacaksanız memnun kalacağınızı düşünüyorum. Boot süresinin uzun olmasını da göz önünde bulundurun. MAG ve Tomahawk serileri bileşen açısından oldukça iyi fakat TUF serisinin gerçekten premium hissiyatı bir başka. Anakartın verdiği güveni hissediyorum.
Anladım hocam teşekkür ederim değerli yorumunuz için. Ben abim için topluyordum oyun oynayacak ve videolar/yayınları izleyecek sadece. Genel olarak CS2, BF1, Asetto Corsa, Resident Evil serisini gibi oyunlar oynar takılır kendine onun için hayli hayli yeter bence.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,947
Üyeler
192,840
Son üye
Kingg
Geri