❌İndirim Bitti! Havit Gamenote KB904L Manyetik Switch Klavye 1699₺

biraz daha düşse iyi olur muş , yenede 1700 tl iyi en ucuz manyetik switch e sahip klavyelerden biri

2k civarına almıştım çıktığında çok iyi klavye, öneririm bu fiyata mükemmel.

Fiyatını hak ediyor aşşağı yukarı 6 aydır kullanıyorum problemsiz mükemmel

Wraith w75 v2 almayı düşünüyorum. Önerebileceğiniz bu daha mantıklı dediğiniz model var mı acaba. görsel olarak havit hoşuma gitmedi

Wraith w75 v2 almayı düşünüyorum. Önerebileceğiniz bu daha mantıklı dediğiniz model var mı acaba. görsel olarak havit hoşuma gitmedi
Ulugames Howl 75 var 2.6k civarı onun dışında tkl olan modeller 3.3k üstünden başlıyor.

Ulugames Howl 75 var 2.6k civarı onun dışında tkl olan modeller 3.3k üstünden başlıyor.
4.6k wraith ondan o fiyatlara kadar okeyim aslında kaliteli uzun süre götürecek bişeyler düşünüyorum. Şuan Razer blackwidow x var 4 yıldır kullandığım

Alacaklar arkadaşlar için yazıyorum. Öncelikle ışıklandırması iyi renkli renkli yanıyor.
Yazılımı tuş hassasiyeti ayarı yapılıyor yaptım ama pek bir fark göremedim.
Space tuşundan ikinci ayın sonunun da yay sesi gibi tiz tiz ses gelmeye başladı. Klavyenin diğer tuşları ise kimisinden kalın ses kimisinden de ince çatlak ses geliyor yani klavye tuşlarının sesi bir biri ile tutarlı değil.
Şunu da belirteyim gece takilacak arkadaşlar için söylüyorum sessiz bir klavye değil çünkü tuşlara bastıkça klavye tabanına vuruyor ciddi ses yapıyor özelikle space tuşu çok fazla çarpa sesi çıkarıyor ki oyun oynarken en çok kullanılan tuş.
Malzeme kalitesi olarak ağır bir kasası var iyi duruyor.

Çektik bakalım bide yanına kamera aldım ev için o da 799 tl ye düşmüş

Şu an kullanıyorum iyi fiyat önheririm. Tek sevmediğim yanı kabloyu takma kısmı. Masada çok alanınız yoksa ve tıkar çak yapıyorsanız o yorar biraz. Kabloyu masada toplayıp, klavyeyi yana falan koymak daha ideal.

Evet ses konusunda da iyi değil. Kasası plastik ve switchten çok tuşlar ve kasa ses çıkarıyor. Bir de uzatma ayaklarının süngerleri bende kaydı. Tabii arada itiyordum, ama yine de yapışkanları iyi değil.

Ben ayrıca Happy Hour'dan mikrofon ihtiyacı olan varsa o ürünü de alırdım.

Bu fiyat ne şaka mı ? 1699 TL nedir şaka mı ya . Cidden iyi bir klavye mi ? Aşırı ucuz 1699 TL'ye mekanik klavye alamayız normalde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,206,500
Üyeler
193,064
Son üye
demirkare
Geri