Mevcut yapay zeka dil modelleri ile sizin yerinize bir şeyleri takip edip haber veren bir köle yapmak zor değil. Zor olan kölenin işini düzgün yapıp yapmadığını denetleyen müfettiş olabilmekte. Sanmak insanı ziyan ederİşin komik tarafı birkaç gün önce biri bana dmden "köle hakkında" başlığı ile mesaj atmış. Şu mesajı 1 ay önce atsa bu deli ne diyor derdim.
O zaman bir tane de kölebaşı olur bütün köleleri denetler, bitti gitti işte hayırlı olsun ekip tamamMevcut yapay zeka dil modelleri ile sizin yerinize bir şeyleri takip edip haber veren bir köle yapmak zor değil. Zor olan kölenin işini düzgün yapıp yapmadığını denetleyen müfettiş olabilmekte. Sanmak insanı ziyan eder(Fırsat kaçtığı an)
Kölebaşı sensin başka yolu yokO zaman bir tane de kölebaşı olur bütün köleleri denetler, bitti gitti işte hayırlı olsun ekip tamam
Başladı yine bizim mesai...İşin komik tarafı birkaç gün önce biri bana dmden "köle hakkında" başlığı ile mesaj atmış. Şu mesajı 1 ay önce atsa bu deli ne diyor derdim.
v3 chroma geldi sonunda beyaz cektim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
beyaz superlight 2 ve 2c geldi ilgilisine
.
Sonunda kaptım herkes uykudayken teşekkürlerv3 chroma geldi sonunda beyaz cektim
beyaz superlight 2 ve 2c geldi ilgilisine
.
beyaz vergisibu sefer 4300e çıkarmışlar 4000'den
Cobra Pro RGB geldi 3K
Ancak kısmı para iadesi sağlarlarRazer DeathAdder V3 Pro aldım ama kutusundan kablo çıkmadı. Bunun için desteğe mi yazmam gerekiyor, yardımcı olabilecek biri var mı?