🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

İşin komik tarafı birkaç gün önce biri bana dmden "köle hakkında" başlığı ile mesaj atmış. Şu mesajı 1 ay önce atsa bu deli ne diyor derdim.
Mevcut yapay zeka dil modelleri ile sizin yerinize bir şeyleri takip edip haber veren bir köle yapmak zor değil. Zor olan kölenin işini düzgün yapıp yapmadığını denetleyen müfettiş olabilmekte. Sanmak insanı ziyan eder :D (Fırsat kaçtığı an)

Mevcut yapay zeka dil modelleri ile sizin yerinize bir şeyleri takip edip haber veren bir köle yapmak zor değil. Zor olan kölenin işini düzgün yapıp yapmadığını denetleyen müfettiş olabilmekte. Sanmak insanı ziyan eder :D (Fırsat kaçtığı an)
O zaman bir tane de kölebaşı olur bütün köleleri denetler, bitti gitti işte hayırlı olsun ekip tamam

İşin komik tarafı birkaç gün önce biri bana dmden "köle hakkında" başlığı ile mesaj atmış. Şu mesajı 1 ay önce atsa bu deli ne diyor derdim.
Başladı yine bizim mesai...

1777418578446.webp

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

2.5dan 2ye düşmüş yeni gibi yazıyor çıtırlık bir indirim var, sepet testini de geçti.

v3 chroma geldi sonunda beyaz cektim

beyaz superlight 2 ve 2c geldi ilgilisine

.

Ekler

• IMG_7856.webp
    IMG_7856.webp
    124.1 KB · Hit: 148

.

bu sefer 4300e çıkarmışlar 4000'den :D

Cobra Pro RGB geldi 3K

.
Sonunda kaptım herkes uykudayken teşekkürler 😂

.

Ekler

• 1000211890.webp
    1000211890.webp
    19.1 KB · Hit: 167
Razer DeathAdder V3 Pro aldım ama kutusundan kablo çıkmadı. Bunun için desteğe mi yazmam gerekiyor, yardımcı olabilecek biri var mı?

Bende bu ekipman sevdası çok şükür yoktur :D

Geri