Sistem özellikleri belirtilmediği için yardımcı olamıyorum ama watmann hatası olabilir
3.) kpss bittikten sonra kadın kız ortamına (gece hayatina) atılıcam
(Hiç bir kızla iletişimim olmadı. Birikim büyük :/
Hocam zorluyor ama cok sıkılmıyorum onu diyorum yoksa hayvan gibi konu varKolay konularda falansındır böyle bir şey olmaz bence![]()
Valla inan bende istiyorum iyi biribi ama cikmasi olanaksiz gibi geliyor üniversitede ozellikle bakalim ya biraz abarttim ama sevgili fln olalim belki evlilige gider orasini bilemem ama guvenebilirmiyim bilemiyorumAnca Aklınız fikriniz karıda kızda be kardeşim az sahip çıkın şu çavuşa
Hayır desen ki kız ortamamı genişletecem belki bri hayat arkadaşı bulurum falan oda yok direk gece hayatı diyom gece hayatı olan kızlarlada çok sağlıklı ilişki yaşanmaz ama neyse az kendinize ve hobilerinize odaklanın kadın işleri allahın izniyle koaly çıkar önüne bir kısmet
(git evliliğe 90 gün kala ingiltere izle TLC’de ne dmeke isteşdği mi anlarsın yuh bu kadar kolay mı dersin şaka gibi he nide uyançtan yeşrn dibine girersin oraıs ayrı )
bende bu sene üniversiteye gitmezsen 3 ay inşatta gittim gg yani ölüm1.)Eğer kpss den atanamazsam babam işe sokacak (calisacagım yerdeki insanlar serseri tipli yorucu ve gece işinde olacagım)
2.) kpss baslamadan once 5 6 ay boyunca haftanın 7 günü geceleri calıştım bu yüzden oraya tekrar gitmeye çok korkuyorum.
3.) kpss bittikten sonra kadın kız ortamına (gece hayatina) atılıcam
(Hiç bir kızla iletişimim olmadı. Birikim büyük :/
Ora daha kötübende bu sene üniversiteye gitmezsen 3 ay inşatta gittim gg yani ölüm