❌İndirim Bitti! SAPPHIRE NITRO+ AMD RADEON™ RX 9070 GAMING OC 30000TL

Bilgi kirliliği yaratıyorsunuz, insanları yanlış yönlendirmeyin. XT ile düz modelin TDP’si arasında ciddi bir fark var. Ayrıca XT modelinde bile doğru düzgün bir yanma vakası bulunmuyor. Nitro+ ise piyasadaki en iyi 9070 modellerinden biri denilebilir. Bu fiyata alanlara hayırlı olsun; kablo gizlemesi ve tasarımı açısından bence tüm ekran kartları arasında en şık kartlardan biri.
Ancak ‘bence’ diyerek yapılan yorumlar kartı kötü yapmaz. Kendinizin bile düzgün izlemediği videoları burada, doğrusunu açıklayan adama bile pişkin pişkin argüman diye sunuyorsunuz lütfen sunmayın. Forum dezenformasyon çöplüğüne dönüyor.
yok bilgi kirliliği yok ben eğer doğru düzgün kablo takmayı bilmiyorsanız almayın diyorum evet model iyi soğutma falan herşeyi dört dörtlük o yanan kartta zaten doğru düzgün takılmadığı için yandı forumda kullanan bazı arkadaşlarda var onlarında yanması lazım o zaman ama yanmıyor çünkü takmayı biliyorlar ayrıyetten burda kendi izlediğim videoyu paylaştım yoksa neden paylaşayımki şimdi laf atmanız bitti iftiramı atıyorsunuz ? insanlar hakkında bilmeden konuşmamanızı öneririm

benim duyduğum kadarıyla nitro + modelindede olmuştu 12VHPWR
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

evet öyle ama ne olur ne olmaz bence tek girişli 12VHPWR girişli kartlar bence alınmamalı
tabii ki herkesin görüşüne saygı duymak lazım bir şey diyemiyorum.

Ben kartın TDP sini bildiğim ve PSU kalitemi kablomun taşıyacağı yükü bildiğim ve montajında nelere dikkat edilmesi gerektiğini bildiğim için tercih ettim çünkü kartın bileşen ve soğutma kalitesi hi-end.

tabii ki herkesin görüşüne saygı duymak lazım bir şey diyemiyorum.

Ben kartın TDP sini bildiğim ve PSU kalitemi kablomun taşıyacağı yükü bildiğim ve montajında nelere dikkat edilmesi gerektiğini bildiğim için tercih ettim çünkü kartın bileşen ve soğutma kalitesi hi-end.
evet doğrudur adam bilmiyor ne bu konudan haberi var ilk defada eline ekran kartı geçmiş taktığını zannediyor bir bakmış pinler yanmış bide üstüne gidip berbat bilinmedik 850 w alıyor sonra neden yandı deniliyor

yok bilgi kirliliği yok ben eğer doğru düzgün kablo takmayı bilmiyorsanız almayın diyorum evet model iyi soğutma falan herşeyi dört dörtlük o yanan kartta zaten doğru düzgün takılmadığı için yandı forumda kullanan bazı arkadaşlarda var onlarında yanması lazım o zaman ama yanmıyor çünkü takmayı biliyorlar ayrıyetten burda kendi izlediğim videoyu paylaştım yoksa neden paylaşayımki şimdi laf atmanız bitti iftiramı atıyorsunuz ? insanlar hakkında bilmeden konuşmamanızı öneririm
iftira atmalık bir durum yok.videoda yanan kartla bu kartın alakası yok.

ortada bilgi kirliliği filan yok 12VHPWR kullanan tüm kartlarda soketin yanma riski var. tbp ne kadar yüksekse risk o kadar artar.

9070'de anlık 469w çekebiliyor yani 9070 nitroda buna dahil.

Ekler

• 9070.webp
    9070.webp
    115.8 KB · Hit: 14
iftira atmalık bir durum yok.videoda yanan kartla bu kartın alakası yok.
farklı evet biri 9070 diğeri 9070xt ama aynı girişi kullanıyorlar ikiside 12VHPWR girişli evet TDP aynı değil ama ben tek girişli önermem eğer ilk defa ekran kartı alınacaksa iftirada bilmeden konuştuğunuz içindi

ortada bilgi kirliliği filan yok 12VHPWR kullanan tüm kartlarda soketin yanma durumu var.

9070'de anlık 469w çekebiliyor yani 9070 nitroda risk altında.
gördünmü 469w mış @setomino

ortada bilgi kirliliği filan yok 12VHPWR kullanan tüm kartlarda soketin yanma riski var.

9070'de anlık 469w çekebiliyor yani 9070 nitroda risk altında.
Hocam, o kart spike sırasında bile o watt değerlerini çok nadiren çeker. 2×8 pin versiyonu olan bir kart dümdüz 470 watt çekiyorsa kalitesiz psu da birleşince, yanında yanık plastik kokusu da gelir zaten.

470 watt spike ile 12VHPWR’nin yanması imkânsız, tam takılı olduğu sürece.
Sizin dediğinize göre 2×8 pinli 9070’lerin de çatır çatır yanması gerekir. 2×8 pin için maksimum güvenli limit 300 watt deniyor, 12VHPWR ise 600 watt destekliyor. Bahsettiğim kart XT değil, düz versiyon.

Son düzenleme:
hocalar stokta yok ürün crimson desertı alabilirmiyizi tartışıyoruz biz artık. siz baya geriden geliyorsunuz mevzuya.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,875
Üyeler
193,172
Son üye
Berke4400
Geri