mornix
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 739
yok bilgi kirliliği yok ben eğer doğru düzgün kablo takmayı bilmiyorsanız almayın diyorum evet model iyi soğutma falan herşeyi dört dörtlük o yanan kartta zaten doğru düzgün takılmadığı için yandı forumda kullanan bazı arkadaşlarda var onlarında yanması lazım o zaman ama yanmıyor çünkü takmayı biliyorlar ayrıyetten burda kendi izlediğim videoyu paylaştım yoksa neden paylaşayımki şimdi laf atmanız bitti iftiramı atıyorsunuz ? insanlar hakkında bilmeden konuşmamanızı öneririmBilgi kirliliği yaratıyorsunuz, insanları yanlış yönlendirmeyin. XT ile düz modelin TDP’si arasında ciddi bir fark var. Ayrıca XT modelinde bile doğru düzgün bir yanma vakası bulunmuyor. Nitro+ ise piyasadaki en iyi 9070 modellerinden biri denilebilir. Bu fiyata alanlara hayırlı olsun; kablo gizlemesi ve tasarımı açısından bence tüm ekran kartları arasında en şık kartlardan biri.
Ancak ‘bence’ diyerek yapılan yorumlar kartı kötü yapmaz. Kendinizin bile düzgün izlemediği videoları burada, doğrusunu açıklayan adama bile pişkin pişkin argüman diye sunuyorsunuz lütfen sunmayın. Forum dezenformasyon çöplüğüne dönüyor.