mornix
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 828
boşluk görüyorum gwkbwkıwgjwı hocam boş ver kullanFotoğrafta pek belli olmuyor ama var yinede 2022 yazısının solunda "y" şeklinde
boşluk görüyorum gwkbwkıwgjwı hocam boş ver kullanFotoğrafta pek belli olmuyor ama var yinede 2022 yazısının solunda "y" şeklinde
Bi mikroskop veya teleskop yardımıyla yuvarlak içindeki c nin yanına bakarsan orada çok hafif bir silüet görebilirsin. Ama bi büyüteç lazım görmeyeben mi körüm yoksa bişey yok mu
Geri yollamıyorum ozaman kullanımda sıkıntı yaratmaz zaten üzeri termal macunla kapanacakTray da normal bir cok etken var iz oluşmasın da
Senin için yarın tekrar fotoğraf çekip atıcamboşluk görüyorum gwkbwkıwgjwı hocam boş ver kullan
Bi mikroskop veya teleskop yardımıyla yuvarlak içindeki c nin yanına bakarsan orada çok hafif bir silüet görebilirsin. Ama bi büyüteç lazım görmeye
hiç görmüyom vallaGeri yollamıyorum ozaman kullanımda sıkıntı yaratmaz zaten üzeri termal macunla kapanacak
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Senin için yarın tekrar fotoğraf çekip atıcam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
takıntı işte gözüme battı bir kere üzerini kat kat termal macunla kapamadan rahat etmem
"y" var dikkatli bak ufak 2022 nin solunda zorla kendinihiç görmüyom valla
yok görmüyom y falan gözükmüyor kullan boş ver sende"y" var dikkatli bak ufak 2022 nin solunda zorla kendini