Osman7178
80+
- Reaksiyon skoru
- 13
Akım korumalı priz ararken buna rastladım. Markasına göre fiyatı oldukça iyi geldi çok övülüyormuş.İsterseniz bir bakın.
bende var kullanıyorum adamlar bizim cihazdan dolayı ürün bozulursa bilmem kaç bin dolara kadar ödüyoruz yazmış kitapçığınaAkım korumalı priz ararken buna rastladım. Markasına göre fiyatı oldukça iyi geldi çok övülüyormuş.İsterseniz bir bakın.
O türkiyede geçerli değil yurt dışında avrupa ve amerika ve japonya gibi elektrik altyapısı Sağlam olan ülkelerde geçerli 5-10 Yıl arası Garanti/Sigorta Tarzı bir şey oluyor işte bağlı cihaza her hangi bir hasar gelirse karşılıyorlarbende var kullanıyorum adamlar bizim cihazdan dolayı ürün bozulursa bilmem kaç bin dolara kadar ödüyoruz yazmış kitapçığına
Hocam ben buna iki tane 850 w lık setup bi tane 650w setup taksam buna bence o yanar gercekten boyle bi durumda nasıl bişey kulanılmalı hic bilgim yokdaAkım korumalı priz ararken buna rastladım. Markasına göre fiyatı oldukça iyi geldi çok övülüyormuş.İsterseniz bir bakın.
UPS almalısınHocam ben buna iki tane 850 w lık setup bi tane 650w setup taksam buna bence o yanar gercekten boyle bi durumda nasıl bişey kulanılmalı hic bilgim yokda
Zeus'a karşı koruyor, poseidon athenayla kapışırken zeus'un yıldırımları bunlarla def ettiyıldırım korucuyu neymıs ilk defa goruyom![]()
1 tane tekli alip 3lu 6li neden takamiyoruz! gayette takabiliriz. Sonucta tum soketler birbirine paralel bagli koruma kartindan hepsine ayri ayri guc hatti gitmiyor. Tekli olana 3lu takinca ne oluyorsa icindekide aynisi6lı 1000TL
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B002Z7EE9Y/ref=ewc_pr_img_1?smid=A22Q78Z2S05V4I&psc=1
Bunu almak daha mantıklı gibi.
1 tane tekli alıp 3lü prizi buna takayım yapmayın , tam verimini alamazsınız ve gereksiz ısınabilir.
Biraz daha para verip bundan almak daha mantıklı